Νέο album από τον John Mayer

2013+New+Orleans+Jazz+Heritage+Music+Festival+6oyXfc_j15nlΟ διάσημος, πολυβραβευμένος John Mayer μαζί με την καλοκαιρινή του περιοδεία, αναμένεται να κυκλοφορήσει και ένα νέο album με καινούργια κομμάτια, σύμφωνα με ανακοίνωση στο επίσημο blog του.

Η νέα δισκογραφική δουλειά δεν αποτελεί μια επιπλέον έκδοση του προηγούμενου δίσκου ‘Born and Raised’ με περισσότερες παροχές, αλλά μια συλλογή από ‘φρέσκα’ τραγούδια που θα ακούσουμε για πρώτη φορά μέσα στο καλοκαίρι.

Ο Mayer, μετά από την μεγάλη ταλαιπωρία με τις φωνητικές του χορδές και την απουσία του από τη μουσική σκηνή, εμφανίστηκε τον Μάρτιο σε ακουστικό live του Billboard και παρουσίασε το νέο κομμάτι ‘Dear Marie’. Ο δημοφιλής τραγουδιστής ανυπομονεί να ξεκινήσει την περιοδεία του στις 6 Ιουλίου και να ερμηνεύσει παλιές και πιο πρόσφατες επιτυχίες του στους θαυμαστές του. ‘Ετοιμάζω μεγάλης διάρκειας συναυλίες με πολλή μουσική και εκπλήξεις’, δηλώνει ο Mayer στο Billboard.

Το album ‘Born and Raised’ από το 2012, κατέκτησε την πρώτη θέση στη λίστα με τους πιο δημοφιλείς δίσκους, ξεπερνώντας τα 219,000 αντίτυπα σε πωλήσεις.

Πηγή: http://www.billboard.com

You may also like