Ο James Arthur επιστρέφει με νέο single

james-arthurΜετά την επιτυχημένη διασκευή του στο κομμάτι ‘Impossible’ της Shontelle, ο James Arthur επιστρέφει με το νέο single, ‘You’re Nobody Til Somebody Loves You’ και την πρώτη του δισκογραφική δουλειά.

Ο περσινός νικητής του βρετανικού X Factor, παραχώρησε πριν από λίγες μέρες μια αποκλειστική συνέντευξη σε δημοφιλή ραδιοφωνικό σταθμό, κατά τη διάρκεια της οποίας αποκάλυψε λεπτομέρειες για το ομώνυμο, ντεμπούτο άλμπουμ του που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Νοεμβρίου. Οι ακροατές είχαν την ευκαιρία να ακούσουν σε πρώτη μετάδοση το καινούργιο κομμάτι, έναν συνδυασμό της soul και rock, ταιριαστό στη χροιά της φωνής του Arthur.

Ο νεαρός καλλιτέχνης από την Middlesbrough εκμυστηρεύτηκε ότι μετά την μεγάλη του νίκη στο talent show, ‘κατέρρευσε’ λόγω της υπερβολικής προβολής από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στην οποία δεν ήταν συνηθισμένος. Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι για αρκετό διάστημα έπασχε από μια μορφή κατάθλιψης και δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στη νέα του ζωή. ‘Μετά τη νίκη μου ένιωθα χαμένος και συχνά αναρωτιόμουν ποιος είμαι και τι θα συμβεί στη συνέχεια’, δήλωσε ο Arthur στη βρετανική εφημερίδα ‘Metro’.

Παρά το άγχος του , το ‘κυνήγι’ από τα media και την ευσυνειδησία ότι πολλά πρόσωπα από το χώρο του θεάματος, αντιμετώπισαν παρόμοιες καταστάσεις στην αρχή της καριέρας τους, ο James Arthur δεν ανησυχεί μήπως η φήμη αλλάξει τον χαρακτήρα του. Γνωρίζοντας τον εαυτό του, μπορεί να το ελέγξει και να παραμείνει προσγειωμένος.

Η επίσημη, παγκόσμια κυκλοφορία του ‘You’re Nobody Til Somebody Loves You’, θα πραγματοποιηθεί στις 20 Οκτωβρίου στα ραδιόφωνα.

 

Πηγή:  http://metro.co.uk

You may also like