Ο Jon Bon Jovi παρέδωσε … τη νύφη στο Las Vegas

Jon Bon Jovi walks Branka Delic down the aisle for her wedding to Gonzalo CladeraΚάθε νύφη έχει κι ένα δικό της τρελό όνειρο – δεν υπήρξα νύφη, δεν βιάζομαι να γίνω, αλλά το υποθέτω! Στη συγκεκριμένη περίπτωση η Αυστραλή Branca Delic ήθελε να τη συνοδεύσει στο ιερό ο δημοφιλής τραγουδιστής Jon Bon Jovi. Και με τη βοήθεια – όσο απίθανο κι αν ακούγεται – του διαδικτύου, η επιθυμία της πραγματοποιήθηκε!
Πώς ξεκίνησε όλο αυτό; Αρχικά η 34χρονη Branca δημιούργησε μια ιστοσελίδα προκειμένου να δημιουργήσει μία αίτηση απευθυνόμενη στον τραγουδιστή κολακεύοντας τον Jon Bon Jovi περισσότερο κι από τον εκλεκτό της καρδιάς της Gonzalo «Gonzo» Cladera. «Όλη της τη ζωή η Blanca ευχόταν να παντρευτεί τον Jon Bon Jovi», αναφέρει το site. «Τελικά στα 34 της χρόνια συνειδητοποίησε πως κάτι τέτοιο δε θα συνέβαινε, γι’ αυτό και δέχθηκε την πρόταση γάμου του Gonzo».
Προκειμένου να διευκολύνει τον τραγουδιστή, η Branca κανόνισε ο γάμος να πραγματοποιηθεί το περασμένο Σάββατο στο Las Vegas, όπου εκείνος θα εμφανιζόταν σ’ ένα show μαζί με την μπάντα του. Διάλεξε ακόμη και το ίδιο παρεκκλήσι όπου ο Jon Bon Jovi παντρεύτηκε τη γυναίκα του, Dorothea, to 1989.
Τελικά, ο διάσημος καλλιτέχνης μπήκε κι αυτός στο κλίμα της περίστασης κι εμφανίστηκε φορώντας λευκό πουκάμισο και jeans για να συνοδεύσει τη Branca, πυροδοτώντας μεγάλες επικεφαλίδες ανά τον κόσμο, όπου με λογοπαίγνια έλεγαν πως ο τραγουδιστής «was giving love a good name». Η Branca κι ο Gonzo – ή σύμφωνα με τη Sydney Morning Herald «ο σύζυγος με τη μεγαλύτερη κατανόηση» – ενώθηκαν με τα ιερά δεσμό του γάμου με όλες τις τιμές, ενώ στο γάμο τους τραγούδησε κι ένας «μιμητής» του Elvis Presley.

Screenshot_2
Όσο για τον Bon Jovi, εκείνος αργότερα ανέβασε στο twitter του μία φωτογραφία αυτής της μεγάλης στιγμής του, συγχαίροντας παράλληλα το ζευγάρι.
Η ευτυχισμένη νύφη αργότερα έγραψε το δικό της ευχαριστήριο tweet, αποκαλώντας τον τραγουδιστή «έναν υπέροχο άνθρωπο με μία απίστευτα γενναιόδωρη καρδιά». Για να δώσει μάλιστα έμφαση στο γεγονός, άλλαξε τη φωτογραφία του προφίλ της στο Twitter με μία όπου στέκεται μαζί με τον Bon Jovi… χωρίς το σύζυγο!

Screenshot_1

Πηγή:The Guardian

Προσωπικό σχόλιο: Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, φαίνεται πως τελικά… κάθε νύφη πραγματοποιεί το όνειρό της!

You may also like