Πάσχα με άρωμα Ελλάδας στο St.George Lycabettus

Έχοντας βραβευτεί  ως το καλύτερο ελληνικό Best City Hotel στα Tourism Awards 2018– για 5η συνεχόμενη χρονιά-   έχετε έναν παραπάνω λόγο να περάσετε τις γιορτινές μέρες του Πάσχα στο St.George Lycabettus αν μείνετε στην Αθήνας αυτές τις μέρες , προτείνοντάς σας ένα  «μοναδικό Πασχαλιάτικο ταξίδι».

  • Απολαύσετε το Αναστάσιμο δείπνο, ατενίζοντας την πόλη από ψηλά και τους πιστούς να κατεβαίνουν με το « Άγιο Φως» από το εκκλησάκι του Άη-Γιώργη του Λυκαβητού.

Το γιορτινό δείπνο έχει γεύσεις της παράδοσης όπως μαγειρίτσα, κατσικάκι σε κληματόβεργες, αρνάκι φρικασέ, κοκορέτσι ρουμελιώτικο  και πολλές ακόμα γευστικές προτάσεις.

45€ το άτομο  – Παιδιά μέχρι 12 ετών 10€

  • Το Μεσημέρι του Πάσχα σας προσκαλούμε στο πλούσιοbuffetμε παραδοσιακές γεύσεις και γλύκα.

Από την μία ο καταπράσινος Λυκαβηττός με το εκκλησάκι του Άι-Γιώργη και από την άλλη το βλέμμα να ατενίζει το Σαρωνικό και τα νησιά.45€  το άτομο  – Παιδιά μέχρι 12 ετών 10€

Δεν έχουμε ξεχάσει όμως και τους μικρούς μας φίλους ,η nannuka.comθα τους περιμένουν σ’ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο με ατελείωτα παιχνίδια, «το κυνήγι του θησαυρού» ,ζωγραφική και παραμύθια σε έναν κόσμο ονειρικό .

Για περισσότερες πληροφορίες : 210 7416191

Για κρατήσεις online : Μεγάλο Σάββατο/  Κυριακή του Πάσχα 

You may also like