Πασχαλινή Απόδραση @ St. George Lycabettus

acropolisΕάν το Πάσχα αποφασίσετε να το περάσετε στο «κλεινόν άστυ» προνομιακά, εμείς στο St.George Lycabettus προτείνουμε ένα μοναδικό Πασχαλιάτικο γευστικό ταξίδι.

Στο La Suite Lounge all day bar restaurant απολαύστε καθημερινά το «Μοναστηριακό Νηστίσιμο Μενού» που δημιούργησε ο chef για την Μεγάλη Εβδομάδα στην ειδική τιμή των 18€.

Στο Grand Balcon ετοιμάσαμε δύο ξεχωριστές γευστικές προτάσεις:

• Σας προσκαλούμε για το αναστάσιμο δείπνο, ατενίζοντας την πόλη από ψηλά και τους πιστούς να κατεβαίνουν με το « Άγιο Φως» από το εκκλησάκι του Άη-Γιώργη του Λυκαβητού.
Το γιορτινό δείπνο έχει γεύσεις της παράδοσης όπως παραδοσιακή μαγειρίτσα, κατσικάκι σε κληματόβεργες, αρνάκι φρικασέ, κοκορέτσι ρουμελιώτικο και πολλές ακόμα γευστικές προτάσεις.

Τιμή : € 39 το άτομο (χωρίς κρασί)
Παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν

• Για το Μεσημέρι του Πάσχα σας προσκαλούμε σε καταπληκτικό buffet με παραδοσιακές γεύσεις όπως κατσικάκι του αμπελουργού , Κρητικό αρνάκι οφτό, κοκορέτσι ρουμελιώτικο , φιλετάκι μοσχαρίσιο, χωριάτικη γαλατόπιτα και ονειρεμένα γλυκά.
Από την μία ο καταπράσινος Λυκαβηττός με το εκκλησάκι του Άι-Γιώργη και από την άλλη το βλέμμα να ατενίζει το Σαρωνικό και τα νησιά.

Τιμή: 39€ το άτομο (χωρίς κρασί)
Παιδιά μέχρι 12 ετών 50%

Δεν έχουμε ξεχάσει όμως και τους μικρούς μας φίλους , παιδαγωγοί-animateurs θα τους περιμένουν σ’ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο με ατελείωτα παιχνίδια, «το κυνήγι του θησαυρού» ,ζωγραφική και παραμύθια σε έναν κόσμο ονειρικό .

Για να ολοκληρώσετε την «φυγή σας από τα τετριμμένα» , μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα δωμάτια του ξενοδοχείου με θέα την Ακρόπολη ή το Πευκοδάσος του Λυκαβηττού και είμαστε σίγουροι ότι και για του χρόνου θα «υιοθετήσετε» την πιο «ασφαλή φυγή σας».

St. George Lycabettus
Kλεομένους 2, Kολωνάκι
Kρατήσεις απαραίτητες
τηλ. 210/ 7416000

Parking εξασφαλισμένο

You may also like