Ξέρετε ότι οι παχύσαρκοι άνδρες είναι καλύτεροι εραστές;

Mε διαφορά καλύτεροι εραστές αποδεικνύονται οι υπέρβαροι άντρες, καθώς, παρά τα παραπανίσια κιλά τους, έχουν μεγαλύτερη αντοχή στο κρεβάτι συγκριτικά με τους πιο αδύνατους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν συχνότερα προβλήματα πρόωρης εκσπερμάτισης.

Οι γυναίκες που αναζητούν το τέλειο six pack θα πρέπει επομένως να αναθεωρήσουν, αν επιθυμούν καλές επιδόσεις και διάρκεια στο σεξ.

[quote_right]Σύμφωνα με έρευνα του Erciyes University της Τουρκίας, η στύση των υπέρβαρων αντρών διαρκεί κατά μέσο όρο 7,3 λεπτά, την στιγμή που οι πιο αδύνατοι αφήνουν τις συντρόφους τους ανικανοποίητες, ολοκληρώνοντας την προσπάθεια ύστερα από μόλις 1,8 λεπτά απόλαυσης.[/quote_right]

Η έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο «International Journal of Impotence Research», αποκαλύπτει ότι οι παχύσαρκοι εραστές έχουν υψηλότερα επίπεδα οιστρογόνων. Το γεγονός αυτό προκαλεί διαταραχή της ισορροπίας των νευροδιαβιβαστών του εγκεφάλου, οι οποίοι με τη σειρά τους ελέγχουν την εκσπερμάτιση. Αντιθέτως, οι άντρες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτισης έχουν χαμηλότερα επίπεδα οιστρογόνων στον οργανισμό τους. Τα επίπεδα των οιστρογόνων και συγκεκριμένα της ορμόνης οιστραδιόλης, που αποτελεί μορφή οιστρογόνου, καθορίζονται από τα ποσοστά λίπους του αντρικού οργανισμού.
Για τις ανάγκες της έρευνας η ομάδα των Τούρκων επιστημόνων κατέγραψε τον Δείκτη Μάζας Σώματος πάνω από εκατό αντρών με πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτισης και στη συνέχεια συνέκρινε τα στοιχεία με αυτά αντρών που δεν αντιμετώπιζαν τέτοιου είδους πρόβλημα. Οπως διαπιστώθηκε, οι άντρες με τη συγκεκριμένη πάθηση είχαν κατά μέσο όρο πολύ χαμηλότερο Δείκτη Μάζας Σώματος συγκριτικά με τους υπέρβαρους, ενώ μόλις το 8% αυτών μπορούσε να χαρακτηριστεί παχύσαρκο.
Την ίδια στιγμή που οι πιο γεμάτοι άντρες μπορούν πλέον να αναπνεύσουν με ανακούφιση, οι πιο γυμνασμένοι δυσκολεύονται να αποδεχτούν τα νέα και συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται στα γυμναστήρια, ελπίζοντας ότι -αν μη τι άλλο- θα έχουν περισσότερες κατακτήσεις.
Πηγή: espressonews.gr

You may also like