Περίεργα γεγονότα για 14 διασημότητες, από τη Δάφνη Στράτου

Εσείς το ξέρατε αυτό;Περίεργα γεγονότα δεν συμβαίνουν μόνο σε εμάς τους κοινούς θνητούς, αλλά και στους διάσημους που “λατρεύουμε” να μαθαίνουμε γι’ αυτούς, ακόμα κι αν δεν είμαστε φαν του gossip…Αλλά όταν βλέπουμε ότι έχουμε κάποια κοινά σημεία επαφής, ακόμα καλύτερα!

*Angelina Jolie
Η γνωστή ηθοποιός του Χόλιγουντ έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι λατρεύει να τρώει έντομα. Υποστηρίζει ότι έχει δοκιμάσει διαφόρων ειδών, όπως προνύμφες μελισσών, τριζόνια, ακρίδες, με αποκορύφωμα τις κατσαρίδες που χαρακτηρίζει ως φανταστικές.

*Al Gore και Tommy Lee Jones
Με μια πρώτη ματιά μπορεί να μη βρίσκετε πως συνδέονται αυτοί οι δύο. Ο πρώην αντιπρόεδρος της Αμερικής και νυν ακτιβιστής για το περιβάλλον, στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ ήταν συγκάτοικος με το διάσημο ηθοποιό.
*Justin Timberlake
Μόλις ένα χρόνο πριν ο Τζάστιν φιγουράρει στις πρώτες θέσεις για τον πιο γοητευτικό άντρα της Αμερικής, είχε κατακτήσει ως έφηβος το βραβείο του Μίστερ Αμερική.

*Oprah Winfrey
Ένα ορθογραφικό λάθος στο πιστοποιητικό γεννήσεώς κόστισε στη βασίλισσα των talk show το όνομα Ορφά, που της είχε δώσει η οικογένειά της. Ορφά είναι η μητέρα του Δαυιδ κατά την Εβραϊκή πίστη.

*Paul Newman και Jake Gyllenhaal
Όταν ο μπαμπάς του Τζέικ δεν προλάβαινε να του κάνει μαθήματα οδήγησης, το καθήκον έπεσε στον οικογενειακό τους φίλο, τον Πωλ Νιούμαν. Σίγουρα το να μεγαλώνεις σε μια οικογένεια της σόουμπιζ έχει τα καλά του!

*Woody Harrelson
Ο πατέρας του γνωστού ηθοποιού έχει καταδικαστεί σε δις ισόβια με την κατηγορία του εκτελεστή. Δεν είναι να απορεί κανείς για τους ρόλους που τον επιλέγουν, το έχει στο αίμα του!

*Robert Patinson
Μέχρι τα 12 του χρόνια, οι αδερφές του τον έντυναν σαν κορίτσι και τον φώναζαν Κλώντια. Σκληρά παιδικά χρόνια!

*Brad Pitt
Από το 1997 και το ρόλο στην ταινία “7 χρόνια στο Θιβέτ” του έχει απαγορευτεί η είσοδος στην Κίνα. Παρόλα αυτά μην πτοείστε, η ταινία είναι καταπληκτική!

*Nicole Kidman
Η πολυβραβευμένη ηθοποιός φοβάται τις πεταλούδες. Σε συνέντευξή της έχει πει ότι θα προτιμούσε να κρατήσει ένα φίδι, να σκοτώσει αράχνες ή κατσαρίδες, παρά να δει μέσα στο σπίτι της πεταλούδα.

Jack Nicholson
Η γυναίκα που τον μεγάλωσε σα μητέρα ήταν στην πραγματικότητα η γιαγιά του. Πραγματική του μητέρα είναι η μεγαλύτερή του αδερφή.

*Leonardo Di Caprio

Στα 3 του χρόνια αποκλείστηκε από την εκπομπή “Romper Room”, ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που μάθαινε στα ατίθασα παιδιά πως να είναι ευγενικά, γιατί παραήταν “ατίθασος”.

*Elvis Presley
Παρά τα μαύρα μαλλιά και την κλασσική χωρίστρα που είναι ακόμη και σήμερα στη μόδα, ο Έλβις ήταν στην πραγματικότητα ξανθός. Ξεκίνησε να βάφει τα μαλλιά του από το Γυμνάσιο και συνέχισε μέχρι που τον γνωρίσαμε.

Περισσότερα για την Δάφνη Στράτου, μπορείτε να διαβάσετε εδώ

You may also like