Πιο γοητευτική από ποτέ η Uma Thurman στο ημερολόγιο του Campari για το 2014 (+video)

Uma Thurm..Yup! Σωστά διαβάσατε!

Η «Mia Wallace» του «Pulp Fiction» είναι το νέο πρόσωπο του ημερολογίου του Campari για το 2014.

Η Uma Thurman ακολουθεί τα βήματα της Penelope Cruz και της Milla Jovovich και πρωταγωνιστεί σε μία φωτογραφική πανδαισία χρωμάτων – με κυρίαρχο το χαρακτηριστικό κόκκινο του γνωστού ποτού.

Ο τίτλος του ημερολογίου είναι «Worldwide Celebrations» κι η φωτογράφιση έγινε από τον Koto Bolofo. Και δεν είναι τυχαίος ο τίτλος μιας και κάθε μήνας είναι αφιερωμένος σε διαφορετικό μέρος του κόσμου. Από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Μεξικό, μέχρι τη Τανζανία και την Κίνα…

January - China

January – China

February - Tanzania

February – Tanzania

 

 

 

 

 

 

June - England

June – England

July - Germany

July – Germany

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σε κάθε μία φωτογραφία παρουσιάζεται κι ένας εορτασμός από επετείους και φεστιβάλ διαφόρων χωρών ανά τον κόσμο κι η ηθοποιός αναπαριστά το κάθε γεγονός φορώντας κι ένα ξεχωριστό outfit. Φυσικά συμπεριλαμβάνονται δημιουργίες σχεδιαστών όπως Chopard, Versace και Stella McCartney. Αποτέλεσμα ένα – νοερό έστω – ταξίδι από τη Μέρα των Νεκρών στο Μεξικό και μέχρι το εορτασμό της άνθισης των κερασιών στην Ιαπωνία.

November - Australia

November – Australia

December - Brazil

December – Brazil

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνοπτικά: Αν μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις, τότε αυτές οι φωτογραφίες είναι η απόλυτη απόδειξη της γοητείας της 43χρονης ηθοποιού! Κι αν δε μας πιστεύετε, ρίξτε μία ματιά στις φωτογραφίες που αντιστοιχούν σε κάθε μήνα!

Photos: Pinterest

You may also like