Athénée Sunday Brunch με τον George Platinos

To Athénée υποδέχεται κάθε μήνα εξαιρετικούς pastry chefs στα Κυριακάτικα brunch του και ο Απρίλιος φέρνει ως guest έναν από τους πιο επιδραστικούς Έλληνες ζαχαροπλάστες, τον George Platinos από το βραβευμένο “The Zillers Pastry Bar”,το νέο enfant gâté του “The Zillers”, που έρχεται ως φυσική συνέχεια του βραβευμένου με αστέρι Michelin “The Zillers Roof Top Gastronomy”, σε διάλογο με αυτό αλλά και ως αυτόνομο γαστρονομικό αφήγημα.

Από τις 7 Απριλίου, ο pastry chef που έκανε την Αθήνα προορισμό και για την υψηλή ζαχαροπλαστική τέχνη, φέρνει στο Athénée τις γλυκές δημιουργίες του που χαρακτηρίζονται από φινέτσα και αισθητική, ισορροπώντας ιδανικά ανάμεσα στην υψηλή ζαχαροπλαστική και τη ζεστασιά των οικείων γεύσεων. Εσπεριδοειδή, νόστιμες κρέμες – έκπληξη, φουντούκι, αμύγδαλα, καφές και φυσικά η σοκολάτα  θα πλημμυρίσουν  για τέσσερις συνεχόμενες Κυριακές το lobby του Athénée.

Ο George Platinos με την πολύχρονη πορεία του σε κουζίνες υψηλών απαιτήσεων και η ομάδα του που στέκεται δίπλα του επάξια, παρουσιάζουν ένα νέο fine dining pastry concept που ακολουθεί την εποχικότητα. Vintage στοιχεία και σύγχρονo mindfulness, χαρακτηρίζουν μία εμπειρία με γλυκιά επίγευση.

Οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν τις εξαιρετικές δημιουργίες της ομάδας του George Platinos κάθε Κυριακή από τις 7 Απριλίου και μέχρι τις 28, από τις 12.00 μέχρι τις 17.00. Στο brunch menu, ο γνωστός pastry chef θα παρουσιάσει γλυκά ειδικά φτιαγμένα για το Athénée ενώ ο ίδιος θα βρίσκεται εκεί για να έρθει σε επαφή με το κοινό που επιθυμεί να γνωρίσει μερικά από τα γευστικά μυστικά του.

Το Athénée στηρίζοντας την υψηλή γαστρονομία φιλοξενεί με χαρά τον διεθνή George Platinos και υπόσχεται έναν Απρίλη ξεχωριστό. Το μενού του executive chef του Ομίλου Πανά, Νίκου Σκλήρα, αναμένεται να ταιριάξει αρμονικά με τις γλυκές προτάσεις του guest chef pâtissier, υπόσχοντάς μας γευστικές απολαύσεις.

SUNDAY BRUNCH – ATHENEE x GEORGE PLATINOS

Από τις 7 Απριλίου έως τις 28 Απριλίου

ATHENEE: Βουκουρεστίου 9, Αθήνα/ t: 2103251430

You may also like