Πολύτιμα Δώρα για τους μικρούς μας φίλους

Προπαραμονή Χριστουγέννων κι ίσως ακόμα να μην έχετε βρει τα ιδανικά δώρα. Όμως δεν είναι πολύ αργά, γιατί με την μέθοδο click away, προλαβαίνετε να αγοράσετε τα πιο υπέροχα και πρωτότυπα δώρα… για μικρούς αλλά και μεγάλους!

Οι γιορτινές ημέρες είναι εδώ για να ξεκουραστούμε και να χαρούμε την οικογένεια μας  σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Μακριά από την τεχνολογία, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό, η δύναμη της συνήθειας μπροστά σε μια οθόνη όλο αυτό τον καιρό μας έχει καταστρέψει. Χρειάζεται να ασχοληθούμε με εντελώς διαφορετικά πράγματα ώστε να αποτοξινωθούμε. Το σημαντικότερο όμως είναι να απαλλαγούμε όσο τον δυνατόν από το καθιερωμένο πρόγραμμα μας. Με τους γιούς μου συμφωνήσαμε πως δεν θα έχουμε απολύτως κανένα πρόγραμμα για αυτές τις διακοπές. Θα ξεκινάει η κάθε μέρα παραιτούμενοι στον χρόνο και την διάθεση μας. Μικρά δωράκια θα τονώσουν τον ποιοτικό μας χρόνο και θα μας εφοδιάσουν για τις ελεύθερες ώρες που θα είμαστε όλοι μαζί! Ποιες όμως θα είναι οι καλύτερες επιλογές; Τι είναι αυτό που ευχαριστεί τα παιδιά; Σας χαρίζουμε μερικές ιδέες..

Βιβλία για κάθε ηλικία…

Ένα βιβλίο είναι πάντα συντροφιά για οποιαδήποτε ηλικία και σίγουρα έχει πολλά οφέλη. Αν θέλετε το απόλυτο μυστήριο, ένα ξεκίνημα με Harry Potter θα σας κάνει να χάσετε εντελώς τον χρόνο και τον τόπο στον οποίο βρίσκεστε.Αν είστε διερευνητικοί, ένας Σέρλοκ θα σας καλύψει για όλες τις γιορτές. Μια  χριστουγεννιάτικη ιστορία όπως αυτή του Ντίκενς ή ένα παραμύθι είναι το πράσινο φως για τον ποιοτικό τους χρόνο δίνοντας ευχαρίστηση και φαντασία.

Εμείς, θα προτείνουμε το Public*... καθώς η μαγεία του βιβλίου επέστρεψε σε 42 του φυσικά καταστήματα.Τα Public υποδέχονται αποκλειστικά για αγορές βιβλίων. Μας δίνουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουμε τις γιορτές με ένα υπέροχο βιβλίο, για εμάς ή τους δικούς μας ανθρώπους. Εξασφαλίζοντας μια ξέγνοιαστη εμπειρία αγορών,  προσάρμοσαν τη λειτουργία των βιβλιοπωλείων της φροντίζοντας για γρήγορη, άμεση και ασφαλή σας εξυπηρέτηση.

Πάζλ, lego, επιτραπέζια

  Όσα χρόνια και αν περάσουν τα πάζλ και τα lego είναι διαχρονική αξία… Αν τους κάνετε δώρο ένα μεγάλο πάζλ , το σίγουρο είναι ότι θα κολλήσετε και εσείς μαζί τους. Τα lego δε με την επιλογή πως θα τα αναδιαμορφώσουν με άλλες χίλιες επιλογές δικές τους είναι ένα δώρο που δεν μετάνιωσα ποτέ να κάνω. Μια εξαιρετική επιλογή ως δώρο είναι τα επιτραπέζια διότι φέρνουν όλη την οικογένεια κοντά. Από την μονόπολη, την ιστορία του Πεκίνου, το cluendo ή taboo, ότι κι αν διαλέξετε θα χαρείτε πολύ που βρίσκεστε στο ίδιο τραπέζι με την οικογένεια σας..

Μαγειρική

Πολλά παιδιά διασκεδάζουν με την μαγειρική! Ίσως αν τους κάνετε ένα δικό τους σετ από κουτάλες ή ένα βιβλίο μαγειρικής ανάλογα σε τι ηλικία τους, μπορεί να τους απογειώσει από χαρά! Δώστε τους το δικό τους χώρο και αφήστε να δημιουργήσουν τις δικές τους συνταγές. Στην περίοδο των διακοπών έχουν άπλετο χρόνο να τις εφαρμόσουν και να πειραματιστούν.

Bonus… ένα δώρο που μπορούν να κάνουν τα παιδιά στην γιαγιά και στον παππού

…και θα τους επιστραφεί μετά από πολλά χρόνια (ελπίζω), είναι τα best-seller βιβλία «Γιαγιά, μίλα μας για σένα» και «Παππού, μίλα μας για σένα» από τις εκδόσεις Familium. Νομίζω ότι θα γίνουν το πολυτιμότερο δώρο για τη Γιαγιά και τον Παππού μας και μας καλούν να δημιουργήσουμε μαζί τους τις πιο «ζεστές» γιορτινές αναμνήσεις! Τα μοναδικά αυτά βιβλία/λευκώματα πρέπει να «τρυπώσουν» στη λίστα για τον Άγιο Βασίλη. Μας δίνουν τη δυνατότητα να «αντιστρέψουμε» τους όρους και να γίνουμε εμείς εκείνοι που θα χαρίσουν το πιο όμορφο δώρο στους μεγαλύτερους της οικογένειας!

*Το άνοιγμα των καταστημάτων Public αφορά μόνο τα κατά τόπους τμήματα βιβλίων. Το Public μας περιμένει για τις αγορές μας σε βιβλία τις καθημερινές από 9:00 έως 20:00. Aλλά καιτην Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 18:00

Photo credits:@mikearney/ @kellysikkema unsplash

You may also like