Προτάσεις για παιχνίδια για τα παιδιά…

Τα σχολεία έκλεισαν επίσημα για το Πάσχα, οπότε έχουν ακόμα περισσότερο χρόνο για να παίξουν. Κι επειδή σίγουρα και τα δικά σας παιδιά, όπως ο Παύλος, έχουν απίστευτη ενέργεια, σκεφτήκαμε να συγκεντρώσουμε τις δυνατότητες που μας δίνει το διαδίκτυο. Βρήκαμε πλατφόρμες που μπορούν να τα απασχολήσουν δημιουργικά ή να τους δώσουν ιδέες για ακόμα περισσότερο απολαυστικό παιχνίδι…

Η παραμονή στο σπίτι είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να απολαύσετε στιγμές διασκέδασης με την οικογένειά σας και να κάνετε πράξη όλα όσα καιρό θέλατε αλλά εξαιτίας της απαιτητικής καθημερινότητας, απλώς δεν ευκαιρούσατε να πραγματοποιήσετε!
Η FrezyLand προσκαλεί τους γονείς να ανακαλύψουν έναν κόσμο γεμάτο διασκεδαστικές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, από την άνεση του σπιτιού τους!

Έξυπνες προτάσεις για δημιουργικά παιχνίδια, κατασκευές και ευχάριστες δραστηριότητες, υπόσχονται ατελείωτες ώρες…FrezyFan στο σπίτι και βοηθούν το παιδί να αναδείξει τα ταλέντα και τη δημιουργικότητά του, αναπτύσσοντας δεξιότητες που ακόμα και εσείς, ως γονείς, μπορεί να μην είχατε ποτέ φανταστεί ότι διαθέτει!

Η Mattel παρουσίασε το website “Mattel Playroom” (www.mattelplayroom.com), ενός νέου, δωρεάν, ψηφιακού τόπου ο οποίος διαθέτει δραστηριότητες και περιεχόμενο των γνωστών brand Barbie, Fisher-Price, Hot Wheels και Thomas &Friends, παρέχοντας πληροφορίες και συμβουές για το παιχνίδι μέσα στο σπίτι σεγονείς ώστε να ενθαρρύνουν τα παιδιά να συνεχίζουν να παίζουν ((#KeepPlaying #ΤοΠαιχνίδι Συνεχίζεται). Τις επόμενες εβδομάδες, το website“Mattel Playroom” θα ανανεωθεί με πρόσθετο περιεχόμενο που θα περιλαμβάνει προγράμματα σχεδιασμού και νέους τρόπους και ιδέες για παιχνίδι με τα προϊόντα της Mattel.

Επίσης η Mattel παρουσιάζει 12 νέους δημιουργικούς τρόπους για να παίζετε UNO®, κάνοντας τα παιχνίδια πιο διασκεδαστικά και παρατείνοντας τον γύρο παιχνιδιού!
Οι νέοι τρόποι παιχνιδιού πρωτοεμφανίστηκαν στη σελίδα του UNO®στο Instagram! Ο καθένας μπορεί να παίξει με την οικογένειά του και να συμμετάσχει στη συνομιλία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας το hashtag #KeepPlaying.

Με τα UNO®ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ και UNO®ΜΕΓΑΛΑ ΧΕΡΙΑ να αποτελούν μερικές από τις μεθόδους παιχνιδιού, οι οικογένειες και οι φίλοι όλων των ηλικιών μπορούν να απολαύσουν τους νέους τρόπους παιχνιδιού.

Photo credits: @hannahtasker @simonbhray (unsplash)

You may also like