Πώς θα αποφύγουμε το moody skin;

Όταν τα επίπεδα των ορμονών αλλάζουν, αλλάζει και η εικόνα της επιδερμίδας. Πολλές  φορές επηρεάζεται η υγιής της εμφάνιση και είναι ωφέλιμο να μάθετε ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να αντιμετωπίσετε κάθε ατέλεια. Ακολουθώντας μια «έξυπνη» ρουτίνα ομορφιάς, θα εξασφαλίσετε τη νεανική φρεσκάδα που επιθυμείτε χωρίς να καταναλώνετε πολύ χρόνο ημερησίως. Πέντε βήματα που θα σας βοηθήσουν..

Ήπιος καθαρισμός

Με το πέρασμα του χρόνου η παραγωγή σμήγματος μειώνεται και η επιδερμίδα γίνεται πιο ξηρή και ευαίσθητη. Αποφύγετε  την τακτική χρήση scrub και προϊόντων για βαθύ καθαρισμό. Το Ultra fine scrub της La Roche-Posay απολεπίζει απαλά, λειαίνει και εξυγιαίνει το δέρμα στο πρόσωπο. Σέβεται τη φυσιολογική ισορροπία του δέρματος και προσφέρει τους ενυδατικούς παράγοντες που χρειάζεστε. Επίσης, σε δεύτερη λύση μπορείτε να επενδύσετε στη χημική απολέπιση που προσφέρουν προϊόντα με οξέα, όπως το γλυκολικό και το αζελαικό.

Έμφαση στην ενυδάτωση

Πολλές φορές ξεχνάμε την ενυδάτωση. Η Murad Retinol Youth Renewal είναι μια ισχυρή αντιρυτιδική κρέμα νυκτός με ρετινόλη που ελαχιστοποιεί τις γραμμές και τις ρυτίδες καθώς λειαίνει και ταυτόχρονα χαρίζει ελαστικότητα και συσφίγγει το δέρμα. Οι κρέμες με ρετινόλη μόνο στη βραδινή σας περιποίηση βοηθούν πραγματικά .Το πρωί δώστε έμφαση στη βαθιά ενυδάτωσης επιδερμίδας σου με προϊόντα που περιέχουν υαλουρονικό οξύ και ceramides.

Αντιοξειδωτική προστασία

  Τα προϊόντα με αντιοξειδωτικά συστατικά όπως βιταμίνη C και E, όχι μόνο ενισχύουν την δράση των αντηλιακών προϊόντων, αλλά προσφέρουν πιο φωτεινή όψη και ομοιόμορφο τόνο στο δέρμα.Η C Vital A.H.A. είναι μια ενυδατική κρέμα για κανονικές έως ξηρές επιδερμίδες. Αν εφαρμόσετε το πρωί μετά τον καθαρισμό, στο τέλος θα ανταμειφθείτε με ένα διαφορετικό αποτέλεσμα.

Μαγικά έλαια

Ο Ορός θρέψης Labbok, αποτελείται από 100% καθαρά βιολογικά έλαια με ενισχυμένη αντιγηραντική και αποτοξινωτική δράση. Είναι ιδανικός για δέρματα ταλαιπωρημένα ή μεγαλύτερης ηλικίας που χρειάζονται εντατική θρέψη και πολλές βιταμίνες. Όταν η επιδερμίδα χάνει την ελαστικότητας της, τα έλαια φροντίδας μπορούν να επαναφέρουν τη λάμψη και τη φρεσκάδα της. για να αποφύγετε τη λιπαρότητα που μπορεί να προκαλέσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, εφαρμόστε ένα έλαιο το βράδυ ως τελευταία κίνηση. Καθώς διαθέτει πιο πλούσια υφή, «κλειδώνει» και διατηρεί την υγρασία της επιδερμίδας, ενισχύοντας τη δράση του ορού και της κρέμας.

Με την καινούργια χρόνια υιοθέτησε την συνήθεια να φροντίζεις πολύ περισσότερο τον εαυτό σου καθημερινά!

Featured image: unsplash.com/@zvandrei

You may also like