Πώς να περάσετε και μόνη σας καλά στο σπίτι!

b3ff7bc8098d266edd0929d2316365c1Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φρικάρετε αν πρέπει να μείνετε για ώρες ή και για μέρες ή και για μήνες μέσα στο σπίτι. Να σκέπτεστε ότι πάντα υπάρχουν και χειρότερα! Υπάρχουν πολλά ωραία και ενδιαφέροντα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε μέσα στο σπίτι μας και να μας βοηθήσουν να περάσουμε και μόνες μας καλά!

Κάντε beauté: Απολαύστε όλη τη «μαγική ιεροτελεστία» μιας ημέρας (ή και όχι μόνο) αφιερωμένης στην ομορφιά, την αναζωογόνηση και την ενυδάτωση. Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης με απαλή μουσική και αρωματικά κεριά. Στη συνέχεια, αφεθείτε στην ηρεμία και την αναζωογόνηση που προσφέρει ένα bubble bath με αιθέρια έλαια. Κάντε spa μαλλιών και νυχιών, περιποιηθείτε τα νύχια σας, ενυδατώστε το σώμα σας και φτιάξτε μια σπιτική μάσκα προσώπου. Στο τέλος της διαδικασίας θα νιώσετε άλλος άνθρωπος!

Απολαύστε μια μαγική βόλτα στον κινηματογράφο: Το σινεμά μπορεί να έρθει και στο σπίτι σας! Πηγαίνετε στο video club της περιοχής σας, προμηθευτείτε τις πιο αγαπημένες σας ταινίες (μην ξεχάσετε το Sex & the City) και χωθείτε στην αγκαλιά του καναπέ για να απολαύσετε, χωρίς να σας διακόψει κανείς, τις πιο ρομαντικές ταινίες. Μην ξεχάσετε να φτιάξετε σπιτικό ποπ- κορν!

Καταγράψτε τις σκέψεις σας: Το γράψιμο αποτελεί ψυχοθεραπεία όχι μόνο για τους συγγραφείς και τους δημοσιογράφους, αλλά για ολόκληρο τον κόσμο. Πάρτε μολύβι και χαρτί και γράψτε τις σκέψεις σας. Καταγράψτε τα όνειρά σας, τους στόχους σας, τι έχετε επιτύχει μέχρι τώρα, τι εύχεστε για το μέλλον. Μπορείτε ακόμη και να γράψετε ένα βιβλίο. Δεν είναι ανάγκη να είναι τέλειο ή προς δημοσίευση. Αρκεί να εμπνέει και να σας κάνει να νιώθετε δημιουργική.

c0cbea45c3fdf1b07cd153b3fc91777cΔιαβάστε ένα βιβλίο: Πόσο καιρό έχετε να αφιερώσετε λίγη ώρα στη λογοτεχνική σας επιμόρφωση; Η τηλεόραση έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και δυστυχώς, έχει αντικαταστήσει κάθε είδους ενημέρωση και ψυχαγωγία. Αν είστε μόνη στο σπίτι, δημιουργήστε μια ζεστή γωνιά διαβάσματος και αφεθείτε στην αγκαλιά ενός ενδιαφέροντος βιβλίου. Στην κατηγορία «ΒΙΒΛΙΟ» (k-mag.gr) θα βρείτε πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Φτιάξτε διακοσμητικά ή κοσμήματα μόνες σας: Τα υλικά δεν είναι ακριβά. Μια βόλτα στο Μοναστηράκι αρκεί για να προμηθευτείτε τις πιο περίεργες χάντρες και τα πιο πρωτότυπα αντικείμενα που εξάπτουν τη δημιουργικότητά σας! Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε παλιά αντικείμενα που ήδη έχετε και είναι φθαρμένα και να δοκιμάσετε να αλλάξετε την εικόνα τους ή ακόμη και τη χρήση τους.

You may also like