Συντονιστείτε στην εκπομπή “60mnsonline”

18301-_D3_0783Η Μυρτώ Κάζη, η Μαίρη Ρετσίνα και ο Πάρις Λύκος, έρχονται στον SKAI αυτή την Κυριακή 16 Ιουνίου 2013 στις 19:00 , για να μας ταξιδέψουν στον χώρο του ίντερνετ και της τεχνολογίας.

Τα 3 παιδιά , ενώνουν τις δυνάμεις τους και βάζουν μπροστά τη μηχανή αναζήτησης όλων των πληροφοριών και των ειδήσεων που «παράγουν μέλλον». Έρευνες, καλεσμένοι, gadgets & apps, νέες εφαρμογές , άνθρωποι με καινοτόμες ιδέες , όλοι και όλα «χωράνε» στο 60mnsonline.
Η πιο γλυκιά ραδιοφωνική φωνή, η Αφροδίτη Σημίτη μας εξηγεί πώς πέρασε από τα FM στο WEB RADIO και μας συστήνει το νέο της «σπιτικό» το JOIN.

Πώς μπορεί κάποιος να γίνει διάσημος μέσω του You Tube και κατ επέκταση να κερδίσει χρήματα. Οι απαντήσεις δίνονται στο 60 minutes online από πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους που ανέβασαν βίντεο και γνώρισαν επαγγελματική καταξίωση.

Το νεανικό συγκρότημα Freaky Fortune μας αποκαλύπτει πώς κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον της Katy Perry και να τους αφιερώσει ένα tweet της, ενώ unplugged διασκευάζουν το Diamonds της Rihanna για τους τηλεθεατές του 60 Minutes Online.

Σύνδεση με το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & μουσείο Τεχνολογίας στη Θεσσαλονίκη για να ανακαλύψουμε τις ρίζες της αρχαίας ελληνικής τεχνολογίας.

Ένα tablet ιδανικό για καλοκαιρινά παιχνίδια στην άμμο και το νερό.
Φιλική κουβέντα, ζεστή ατμόσφαιρα έρχονται συντροφιά μας την Κυριακή 9 Ιουνίου , 19:00 μέσα από το SKAI και την εκπομπή «60mnsonline»

You may also like