Τέσσερις νέες γεύσεις cupcakes από το CAKE

Τα γνωστά σε όλους CAKE εμπλουτίζουν τη cupcake συλλογή τους με τρεις νέες γεύσεις από τη σειρά Sweet & Skinny και μια κλασσική! Όλα τα cupcakes είναι φτιαγμένα από φρέσκα υλικά, φρούτα και δεν περιέχουν συντηρητικά. H τιμή τους είναι 2,50 ευρώ!
Στη σειρά Sweet & Skinny προστίθενται πλέον τα παρακάτω νέα cupcakes:

*Λεμόνι – με φυσικό χυμό λεμόνι, γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά, frosting (γλάσο) από τυρί κρέμα light (τύπου Philadelphia Light) και αρωματισμένο με ξύσμα λεμονιού

Cake

*Πορτοκάλι – με φυσικό χυμό πορτοκάλι, γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά, frosting (γλάσο) από τυρί κρέμα light (τύπου Philadelphia Light) και αρωματισμένο με ξύσμα πορτοκάλι.

 

*Φράουλα cheesecake – με βάση από μπισκότα τύπου Digestive – ειδική δημιουργία μόνο για το συγκεκριμένο cupcake – πολτός από φρέσκιες φράουλες, ξινόγαλο και γλάσο από τυρί κρέμα light (τύπου Philadelphia Light)

Cake

 

Στη κλασσική σειρά προστίθεται η νέα γεύση:
*Coffee Cupcake – με αρωματισμένο καφέ και γαρνιρισμένο με γλάσο από buttercream (μίγμα βουτύρου και ζάχαρης άχνης) αρωματισμένο με Kahlua.

Cake

Στα καταστήματα CAKE θα βρείτε τις κλασσικές γεύσεις της αλυσίδας, όπως carrot cake, fudge, brownies, red velvet, Maggie’s New York cheesecake με berry sauce (φρούτα του δάσους), Krissy’s banoffee, lemon delicious και φυσικά τα mini cupcakes σοκολάτα, βανίλια, red velvet στην εκπληκτική τιμή του 1,10 ευρώ.
CakeΤα καταστήματα CAKE βρίσκονται στο Κολωνάκι, στην Ερμού, στο Χαλάνδρι, στην Ακρόπολη (Μακρυγιάννη), στη πλατεία Νέα Σμύρνης, στον Πειραιά, στη Γλυφάδα και Βούλα.

Όλες οι νέες γεύσεις είναι από τη celebrity chef ζαχαροπλαστικής Marisa Churchill.

You may also like