Τα ‘’άνθη’’ του κακού, από τον Stanley King

?????????????????????????????????????????????Αγαπητές γυναίκες. To ξέρω ότι το σημερινό άρθρο έπρεπε να αφορά κάτι πιο ‘’ρομαντικό’’ αλλά ένα τέτοιο θέμα όπως το σημερινό δεν μπορούσα να μην το βγάλω από μέσα μου. Οπότε το αναβάλλουμε ξανά για την επόμενη φορά. Σήμερα θα αναλύσουμε ένα μείζον ζήτημα που αφορά κυρίως τα ζευγάρια. Ακούει στο βδελυρό όνομα ΠΕΡΙΟΔΟΣ. Ορισμένες άλλες λέξεις συνώνυμα που έρχονται στον εγκέφαλο ενός άνδρα όταν ακούει το όνομα που απαγορεύεται να ξανά αναφέρω είναι καταστροφή, αρμαγεδών, μίασμα, επτά πληγές του Φαραώ.

Γυναίκες σοβαρά τώρα όταν έρχονται οι μέρες εκείνες που θα κάτσετε αγκαλιά με τον αγαπημένο σας αρκούδο φορώντας ροζ πυτζάμες σατέν με ζωγραφισμένα αρκουδάκια, παρέα με συμπάσχουσες φίλες σας τρώγοντας ατέλειωτους τόνους σοκολατάκια απ αυτά τα αυγουλάκια που σας έφερε η 8η θειά σας το προ-προηγούμενο Πάσχα και βλέποντας όλες μαζί για 1097η φορά το “Notebook” και το “PS. I love you“, πρέπει να παραδεχτείτε κάτι. Είστε ανυπόφορες. Δεν θέλουμε να σας ξέρουμε αυτές τις μέρες. Τα οιστρογόνα σας είναι ικανά να κλωνίσουν σε βαθμό ακαριαίου θανάτου το νευρικό σύστημα του πιο ήρεμου ανθρώπου. Ναι, Μπάμπη για σένα μιλάω.

Το ξέρουμε ότι είναι μια φάση της ζωής σας που περνάτε δύσκολα αλλά εμείς δεν σας φταίμε σε τίποτα. Εγώ έχω δημιουργήσει την θεωρία ότι όταν έχετε περίοδο, υγρά προερχόμενα απ τα έγκατα της κόλασης εισέρχονται στο αιμοφόρο σύστημα σας, οδηγούνται στον εγκέφαλο, πιέζεται το κρανίο να εκραγεί σε βαθμό που η έκρηξη του Big Bang για την δημιουργία του σύμπαντος να μοιάζει με μια απλή πυρηνική δοκιμή στο νοτιοδυτικό Μπαγκλαντες. Και γι αυτό σας φταίει ο δύσμοιρος ο Μπάμπης που είναι στο πλευρό σας μέρα νύχτα και σας φέρνει προφιτερόλ στις 3 τα χαράματα λες και είστε έτοιμες να γεννήσετε το μωρό της Ροζμαρί. Γυναίκες 1μην γελάτε. Δεν είναι αστείο. Είναι σκοτεινό και άρρωστο. Αν πιστεύετε ότι φοβηθήκαμε όταν είδαμε τον Εξορκιστή στην τρυφερή ηλικία των 15 που να δείτε τον τρόμο ζωγραφισμένο στα μπιρμπιλωτά μας μάτια όταν μας ανακοινώνετε ότι το γατάκι σας θα ματώσει….

 

 

 

4Το ένα σας ξινίζει το άλλο σας βρωμάει. Η κυκλοθυμικότητα σας κάνει την δική μου να μοιάζει μωρουδιακή. Δεν ξέρω τι θα κάνετε αλλά η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Να πάτε να αγοράσετε οδηγούς επιβίωσης για τις ημέρες του κακού. Και μαζί να αγοράσετε και οδηγό επιβίωσης για εμάς… από εσάς. Συγχύστηκα… πάω να πάρω τον Μπάμπη να πάμε για καφέ γιατί ο κακομοίρης δεν κοιμήθηκε χθες. Είναι άυπνος. Η “περιοδεύσουσα” γκόμενά του θεωρούσε απόλυτα λογικό στις 4 το πρωί να τον ξυπνήσει γιατί δεν είχε ύπνο και το μοσχάρι γκόμενος της δεν μπορεί να κάνει κάτι το τόσο αδιανόητο όπως το να κοιμάται. ΣΤΙΣ 4 ΤΟ ΠΡΩΙ. Και ο Μπάμπης σηκώθηκε. Και έπαιξαν Scrabble. Και εδώ έρχεται η ώρα μου να κάνω ξερό εμετό μέσα στον ίδιο μου τον οισοφάγο. Ο πλανήτης καταρρέει…

Περισσότερες πληροφορίες για τον Stanley King, μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Σχετικά άρθρα:

Γιατί να ερωτευτείτε ένα καλό/κακό αγόρι, από τον Stanley King

Για να βρείτε τον άντρα της ζωής σας…, από τον Stanley King

Κι άλλα λάθη γυναικών μετά το 1ο ραντεβού, από τον Stanley King

You may also like