Τα αστεία video της εβδομάδας

funniest videoΠού και πού όλοι μας «χαζεύουμε» στο Youtube διάφορα home videos. Γι’ αυτό κι εμείς εδώ στο The K-Magazine σκεφτήκαμε να διαλέγουμε αυτά που μας έκαναν εντύπωση! Αυτή τη βδομάδα βρήκαμε κάποια video με πρωταγωνιστές κάποιους από τους… συνήθεις υπόπτους των home videos. Ποιος δεν έχει τραβήξει με το κινητό του ένα χαριτωμένο βιντεάκι με το παιδάκι του ή το σκύλο του; Ή ακόμη κι έναν συνδυασμό αυτών των δύο;
Τα παιδιά, ειδικά όταν είναι σε μικρή ηλικία, έχουν μία αστεία τάση να προσπαθούν να κάνουν πολλά πράγματα ταυτοχρόνως. Κάτι σαν μικροί Ναπολέοντες! Στο παρακάτω video, όμως, ο εν λόγω μικρούλης, αδυνατεί να αποφασίσει αν τελικά θέλει να κοιμηθεί… ή να φάει το σνακ του!

Αυτό το video μου θυμίζει πολύ τον ανιψιό μου! Ενώ το σπίτι της αδερφής μου είναι γεμάτο από παιχνίδια, ο μικρός Χριστόδουλος πού και πού… προτιμάει να παίρνει το κρεβατάκι του σκύλου του, του Fidel, και να ξαπλώνει εκείνος μέσα. Κάπου εκεί είναι που σκέφτεται κι ο Fidel «ένα πράγμα είχα κι εγώ εντελώς δικό μου, πάει κι αυτό»! Κι όμως, ο Fidel εξακολουθεί να κάθεται κοντά στο μικρό του αφεντικό! Το ίδιο συμβαίνει και με αυτήν τη σκυλίτσα, όπου η μικρή της φίλη έκλανε κατάληψη στο σκυλοκρεβατάκι της!

Διαβάζω σε διάφορα blogs πως τα σημερινά παιδιά έχουν γίνει κάπως «κακομαθημένα». Δε θα ξεχάσω τα περσινά Χριστούγεννα ένα άρθρο όπου είχαν παρουσιαστεί tweets οργισμένων πιτσιρικιών επειδή οι γονείς τους δεν τους πήραν το καινούριο iPhone (νομίζω ήταν το 4, τότε), ή γιατί αυτό που τους πήραν είχε μικρότερη μνήμη από αυτήν που ήθελαν, ή ακόμη επειδή… τους το αγόρασαν σε μαύρο χρώμα κι όχι σε άσπρο. Κι εκεί που λες πως τα παιδιά «το έχασαν το τρένο», έρχεται η αντίδραση της παρακάτω μικρούλας. Ένα έχω να πω: «faith in children restored”!

Μην ξεχνάτε πως το The K-Magazine είναι το δικό σας περιοδικό! Αν έχετε κι εσείς κάποιο αστείο βίντεο υπ’ όψιν, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου (εδώ) και στο τέλος της εβδομάδας θα διαλέξουμε τα τρία επικρατέστερα και θα σας τα παρουσιάσουμε!

You may also like