Τα καλύτερα ημερολόγια για το 2019

Το να προσπαθείς να προλάβεις όλες σου τις υποχρεώσεις, χωρίς να τις καταγράφεις σε μια ατζέντα, είναι σαν να θέλεις να φτιάξεις μαργαρίτες χωρίς τεκίλα. Δεν πρόκειται να πετύχει, όσο και να προσπαθείς. Ok, αυτό δεν είναι ένα κείμενο παρακίνησης του αλκοολισμού, αλλά εσείς καταλάβατε ακριβώς τι θέλουμε να πούμε. Γιατί προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας, αυτό που χρειαζόμαστε πριν και πάνω απ’όλα είναι σωστή στρατηγική. Και σας μιλάω εγώ γι’αυτό που δεν είχα ατζέντα για πολλά χρόνια και είχα γεμίσει τα χέρια μου και τη τσάντα μου με χαρτάκια υπενθύμισης των υποχρεώσεών μου. Τα bullet points όμως αυξήθηκαν και εγώ μεγάλωσα, και έτσι κάποια στιγμή βρέθηκα με ατζέντα, την οποία και δεν έχω αποχωριστεί από τότε και νιώθω κυριολεκτικά χαμένη χωρίς αυτή.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους άλλωστε για να μετατρέψετε τα όνειρά σας σε πραγματικότητα είναι να γράφετε όχι μόνο αυτά που πρέπει να κάνετε αλλά και όλα εκείνα που ελπίζετε να πετύχετε. Με το να ορίζεις τις προθέσεις σου για το μέλλον και να τις περιγράφεις, γίνεται πιο εύκολο και πιο πιθανό να τις δείτε να πραγματοποιούνται.

Εμείς ψάξαμε και σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα ημερολόγια για το 2019, για τον εαυτό σας ή για να προσφέρετε το καλύτερο δώρο σε όποιον αγαπάτε, με την ευχή το 2019 να είναι η πιο δημιουργική τους χρονιά!

Τα ημερολόγια μπορείτε να τα βρείτε στο public, ενώ τα τις δημιουργίες της Έφης Ανέστη στο eshop της: www.shopbeautydiaries.gr

You may also like