2019: It’s all about that change

Ω ναι… το 2019 θα είναι διαφορετικό από τις προηγούμενες χρονιές! Το νιώθω, το αισθάνομαι, το δουλεύω εδώ και καιρό στο μυαλό μου. Και νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους και να βρούμε τη θέση μας… αυτή που μας αξίζει κι όχι αυτή που θέλουν να μας βάζουν κάποιοι, χωρίς να κάνουν σωστή αξιολόγηση.

Το 2015 ήταν μία καλή χρονιά, με μεγάλες αλλαγές σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Το 2016 ήταν δύσκολο σε όλα τα επίπεδα. Το 2017 αφοσιώθηκα στο The K-magazine, κάνοντας μία καινούργια (αρκετά επίπονη) αρχή αλλά το σίγουρο είναι ότι μου έφερε ωραίους ανθρώπους στην ζωή μου, που αισθάνομαι πολύ τυχερή που τους έχω. Και το 2018 ήταν μία χρονιά πολύ καλύτερη σίγουρα όσον αφορά στην δουλειά, που απόλαυσα ιδιαίτερα. Είχαμε τα ταξίδια μας στην Βερόνα (με την Calzedonia), στη Νάουσα ( με τα κρασιά Κυρ-Γιάννη), στις Σπέτσες (για το Spetses Mini Marathon) αλλά και τις γευστικές εμπειρίες μας με το METAXA, τον Λευτέρη Λαζάρου στο Βαρούλκο, στο E&O Athens στο Marriott, στο Le Grand Balcon στο St.George Lycabettus, στοYoleni’s, τα χριστουγεννιάτικα καλέσματα στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης από τη LOLA, και στο Tudor Hall από τη Vichy και πολλά καλέσματα και πάρτυ κατά τη διάρκεια της χρονιάς που γνωρίσαμε τα πιο απίστευτα προϊόντα ομορφιάς, τις τελευταίες τάσεις της μόδας, είδαμε ταινίες κι άλλες εμπειρίες που θα μείνουν χαραγμένες στην μνήμη μας και ίσως δεν δουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Γιατί, νομίζω (και θα συμφωνήσουν αρκετοί) ότι οι πιο ωραίες στιγμές είναι αυτές που δεν τις μαθαίνει ο πολύς ο κόσμος, αυτές που δεν “προλαβαίνεις” να ανεβάσεις στα social media, γιατί τις ζεις με όλη σου την ψυχή. Και μπορεί να υπάρχουν στο κινητό σου οι φωτογραφίες και να τις κοιτάς με κάθε ευκαιρία, αλλά είναι ο χαρές σου (και οι λύπες σου) που είναι “δικές σου”, με τους ανθρώπους που τις έζησες. Και δεν θα είναι οι ίδιες ξανά.

Το 2018 μας χάρισε κι υπέροχα ταξίδια ανά την Ελλάδα. Γνωρίσαμε καινούργια μέρη με τον Παύλο και τα απολαύσαμε με πολύ αγαπημένους ανθρώπους. Δεθήκαμε με κάποιους περισσότερο, απομακρυνθήκαμε συνειδητά από άλλους… και έχουμε περισσότερους λόγους να χαμογελάμε.

Ήταν, όμως, και μία χρονιά με δυσκολίες, προβληματισμούς, αποχωρισμούς, “εξαφανίσεις” κι ωρίμανσης (σε κάποιους τομείς).

Και τελείωνει με τον καλύτερο τρόπο… Μέσα από όλες αυτές τις διακυμάνσεις και τα παιχνίδια της τύχης, το παζλ σιγά-σιγά ολοκληρώνεται και αναμένουμε το 2019 έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε … με δύναμη και χαμόγελο. Ψάχνουμε και βάζουμε τους στόχους μας, παίρνουμε τις αποφάσεις μας (σωστές ή λανθασμένες) και προχωράμε μαζί…

Αυτό το editorial είναι για μένα μία ευκαιρία να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου κι αυτή τη χρονιά. Πάνω από όλα τον Παύλο μου, την “ψυχή” μου που με κάνει να κλαίω από τα γέλια και μπορεί επίσης με την ίδια ευκολία να “με βγάλει από τα ρούχα μου”, την οικογένεια μου που είναι το στήριγμά μου σε όλα τα επίπεδα και ξέρω ότι μπορώ να βασίζομαι πάνω τους. Την Χάρις μου ως φίλη και ως συνεργάτιδα με επαναφέρει στην πραγματικότητα και με στηρίζει, την Αντιγόνη, την Εύη, την Νατάσσα που καθημερινά γράφουν με την ψυχή τους για αυτό το site και ξέρω ότι το αγαπούν όσο κι εγώ. Την Χριστίνα, την Γιάννα, την Έλενα, τον Κωνσταντινο, την Ολίβια και τον Γιάννη που συμβάλλουν με τον δικό τους για την επιτυχία μας και φυσικά τον IT μας, George Portelli u ‘r out silent hero!

Οι φίλοι μου ξέρετε ποιοι είστε…δεν θα σας καταγράψω. Οκ δεν είστε πολλοί, αλλά είστε καλοί… πολύ καλοί! (Όσοι αποφάσισαν να αποχωρήσουν από αυτή την κατηγορία,λυπάμαι ειλικρινά… στεναχωρήθηκα αλλά όπως είπε κάποιος “ο καθένας κάνει τις επιλογές του και βάζει τις προτεραιότητες του”. Έχετε όμως μία θέση στην ζωή μου, ακόμα…)

Τι ζητώ για τη νέα χρονιά; Υγεία… Τύχη… και Αγάπη.Ναι, χρειαζόμαστε να νιώθουμε την αγάπη απο τους ανθρώπους που νοιαζόμαστε. Να είναι interactive τα συναισθήματα, να μην είναι κανείς παραπονεμένος. Μην φοβάστε να δείξετε τα συναισθήματα σας και να εκφράσετε τις σκέψεις σας.

Καλή μας χρονιά…

Κ.

You may also like