Τα 40 είναι τα νέα 30… και για την ομορφιά

Μέχρι στιγμής έχουμε μάθει ότι στα είκοσι μιλάμε για ενυδάτωση, στα τριάντα για πρόληψη εκείνων των πρόωρων σημαδιών γήρανσης. Στα σαράντα λοιπόν, στοχεύουμε στα προηγούμενα και προσθέτουμε εκείνα τα εξατομικευμένα προϊόντα που θα μας χαρίσουν λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. Στα 40, τα σημάδια γήρανσης του δέρματος γίνονται εντονότερα και εκτενέστερα. Σε αυτό το σημείο της ζωής μας, το δέρμα μας επιβραδύνει τη φυσική παραγωγή λιπαρότητας και τη διαδικασία απολέπισης. Τώρα λοιπόν, είναι η στιγμή που μπορείτε να βελτιώσετε την όψη και την υγρασία του δέρματός σας, μειώνοντας την εμφάνιση οποιωνδήποτε ρυτίδων, λεπτών γραμμών και σκοτεινών σημείων. Μοιραζόμαστε μαζί σας, τα πέντε προϊόντα φροντίδας του δέρματος που θα αποτελέσουν το οπλοστάσιό σας.

1. Οι οροί αποτελούν απαραίτητο μέρος μιας ρουτίνας κατά της γήρανσης του δέρματος. Βοηθούν στην στοχευμένη περιποίησή του αλλά και στο σμίλευμα του σχήματός τους. Το Bio-Performance LiftDynamic Serum είναι ένα αντι-γηραντικό serum με πολλαπλά οφέλη που σμιλεύει το περίγραμμα του προσώπου και συμβάλλει στην ορατή ανόρθωση και σύσφιξη της επιδερμίδας.

2. Παρόλο που θα έπρεπε να εφαρμόζετε αντηλιακό με ευρύ φάσμα καθημερινά, είναι πολύ πιθανό να μην ήσασταν και τόσο τακτικές όλα αυτά τα χρόνια. Αν αυτές οι παραβάσεις εμφανίζονται στην επιδερμίδα σας με τη μορφή σκοτεινών σημείων τώρα, ήρθε η ώρα να ψάξετε για ένα προϊόν που θα το διορθώσει. Το Dark Spots Solution Corrector της Algotherm παρέχει στοχευμένη περιποίηση κατά των σκούρων κηλίδων. Περιέχει χρώμα που προσαρμόζεται στη φυσική απόχρωση της επιδερμίδας για να καλύψει τις σκούρες κηλίδες και τις ατέλειές της. Ενισχύει την ομοιομορφία της επιδερμίδας και βοηθά στη μείωση της έντασης των σκούρων κηλίδων. Για ορατά βελτιωμένη και ομοιόμορφη επιδερμίδα.

3. Σίγουρα, θα το έχετε προσέξει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά γνωρίζατε ότι οι περιοχές του λαιμού και του ντεκολτέ σας δείχνουν τα πραγματικά σημάδια της ηλικίας; Αν δεν το έχετε ήδη, συμπεριλάβετε μια κρέμα για λαιμό και στήθος στην καθημερινή σας ρουτίνα, είναι απαραίτητη. Η Supreme Neck Lift της Dr. Sebagh είναι μια κρέμα για αποκατάσταση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος στο λαιμό και το ντεκολτέ. Χρησιμοποιεί μια ισχυρή συγκέντρωση δραστικών συστατικών για να δώσει εντυπωσιακά και διακριτά αποτελέσματα μέσα σε λίγες εβδομάδες. Έχει μια εξαιρετική σύνθεση που περιέχει ολοκληρωμένη γκάμα προστατευτικών, ενυδατικών και ενεργών συστατικών που προστατεύουν, συσφίγγουν και ενισχύουν το δέρμα όπως καρδαμέλαιο, εκχύλισμα άγριας τριανταφυλλιάς, υαλουρονικό οξύ κι άλλα.

4. Όταν ήσασταν νεότερες και γελάγατε έντονα, μπορούσατε να παρατηρήσετε εκείνες τις γραμμές έκφρασης γύρω από τα μάτια. Καθώς μεγαλώνετε, αυτή η λεπτή γραμμή παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η ενσωμάτωση μιας στοχευμένης αντιγηραντικής κρέμας ματιών στη φροντίδα του δέρματός σας μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά ευεργετική για να μαλακώσει την εμφάνιση αυτών των μικρών γραμμών και να βελτιώσει τη συνολική εμφάνιση της περιοχής του περιγράμματος των ματιών σας. Η Glycolic eye cream της Mario Badescu είναι πλούσια ενυδατική κρέμα που προσφέρει πλούσια οφέλη που ανανεώνουν το ώριμο δέρμα με ρυτίδες και βλάβες από τον ήλιο. Η αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε και το γλυκολικό οξύ είναι τα ενεργά συστατικά που απαλύνουν τις ρυτίδες γύρω από την περιοχή των ματιών.

You may also like