Τα Häagen-Dazs μόλις λάνσαραν μια σειρά αλκοολούχων παγωτών

Όλοι θέλουν να δοκιμάσουν τα νέα παγωτά της εταιρείας.

Αγαπημένο μικρών και μεγάλων, το παγωτό αναλαμβάνει τα ηνία των επιδορπίων όταν φτάνουμε στο καλοκαίρι που χρειαζόμαστε το καθιερωμένο μας γλυκό αλλά η θερμοκρασία απαιτεί κάτι εκ των πραγμάτων πιο δροσιστικό. Τι θα λέγατε, όμως, αν σας λέγαμε ότι μια από τις πιο διάσημες εταιρείες παγωτών αποφάσισε να συνδυάσει το αγαπημένο μας γλυκό με κάποιο δημοφιλές ποτό;

Ναι, καλά ακούσατε. Είναι γεγονός και η Häagen-Dazs είναι το brand που το έκανε πραγματικότητα με τα παγωτά του φετινού καλοκαιριού. Πέντε νέες γεύσεις (Rum Vanilla Caramel Blondie, Whiskey ChocolateTruffle, Irish Cream Coffee& Biscotti, Vodka Key Lime Pie, Rum Ginger Cookie) έκαναν την εμφάνισή τους στις υπεραγορές του Walmart του Καναδά, χωρίς να γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες για το εάν η σειρά θα επεκταθεί στην παγκόσμια αγορά. Όχι ότι μας ακούγεται απίθανο να μεταφερθούν τουλάχιστον μέχρι την Αμερική, όπως έχουν κάνει πολλά προϊόντα πριν από αυτά.

Τα παγωτά είναι φτιαγμένα από 100% Καναδικά γαλακτοκομικά, χωρίς τεχνητά χρώματα και γεύσεις και δεν μπορούν να μεθύσουν κάποιον, καθώς η περιεκτικότητά τους σε αλκοόλ φτάνει μέχρι το 1% και όχι παραπάνω.

Στο site της Walmart μπορείτε να δείτε όλα τα παγωτά με αναλυτική περιγραφή της υφής και της σύστασής τους, ώστε, στην περίπτωση που φτάσουν και στην Ελλάδα, να γνωρίζετε ακριβώς ποιο θα είναι αυτό που θα επιλέξετε.

You may also like