Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου

wjat to wear today bannerΚαλημέρα, καλημέρα στα κορίτσια του The K-Magazine! Φθινοπωρινός ο καιρός αυτή τη βδομάδα σε όλη τη χώρα με κατά καιρούς βροχές αλλά και δροσιά – επιτέλους! Ας προετοιμαστούμε, λοιπόν, κι ας δούμε τι καιρό θα κάνει αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να δούμε και τι μπορούμε να φορέσουμε για να είμαστε πιο όμορφες από ποτέ! !

Για την Αθήνα:

Αν κι η μέρα στην Αθήνα θα ξεκινήσει με νεφώσεις, στη συνέχεια ο καιρός θα είναι αίθριος με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Το πρωί θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεως περίπου 3 μποφόρ, οι οποίοι στη συνέχεια θα μεταβληθούν σε ανατολικούς – νοτιοανατολικούς ιδίας περίπου εντάσεως.

Τι προτείνουμε;

Μπορεί η θερμοκρασία να αναμένεται υψηλή, αλλά μην ξεχνάμε πως το φθινόπωρο ο καιρός κάνει παιχνίδια. Επιλέξτε, Αθηναίες φίλες, ένα τζιν με σκισίματα – τα λατρεύω αυτά τα τζιν! – κι ένα top με τιράντα σε φθινοπωρινή απόχρωση, όπως αυτό που σας βρήκα παρακάτω. Για να κυκλοφορήσετε άνετε όλη μέρα επιλέξτε ένα ζευγάρι μπαλαρίνες σε ουδέτερο χρώμα και μία τσάντα που να αντιστοιχεί στα χρώματα που θα επιλέξετε. Ολοκληρώστε με ένα ζευγάρι κομψά κρεμαστά σκουλαρίκια κι ένα σετ βραχιόλια. Κι αν σας βρίσκεται, έχετε μαζί σας ετοιμοπόλεμο ένα κοντομάνικο μπολερό για να καλύψετε τους ώμους σας σε περίπτωση που δροσίσει ξαφνικά. Εννοείται πως αν θέλετε να κάνετε πιο βραδινή την εμφάνισή σας, επιλέγετε ένα ζευγάρι γόβες επίσης σε ουδέτερο χρώμα.

Athens 10-9-2015

Για τη Θεσσαλονίκη:

Περισσότερη δροσιά αναμένεται στη συμπρωτεύουσα, με συννεφιά και πιθανές κατά διαστήματα βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ θα πνέουν ανατολικοί άνεμοι εντάσεως περίπου 4 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

                Μια που οι συνθήκες στη Θεσσαλονίκη, καρντασίνες μου, θα είναι διαφορετικές από εκείνες της Αθήνας, εμείς πρέπει να καλύψουμε λίγο παραπάνω το σώμα μας! Παίξτε κι εσείς με ένα σκισμένο skinny τζιν και συνδυάστε το με ένα top που να έχει μία ιδιαιτερότητα, όπως αυτό του Michael Kors. Συνδυάστε το με μπαλαρίνες (τολμήστε και φίδι, αν θέλετε!) και για πανωφόρι επιλέξτε ένα σακάκι σε λευκό χρώμα – δε χρειάζεται από τώρα να αρχίσουμε τα μουντά χρώματα, σωστά; – το οποίο όμως θα παραμένει ανοιχτό μπροστά. Ολοκληρώστε με ένα ζευγάρι stud σκουλαρίκια σε έντονο χρώμα. Φυσικά το outfit αυτό μπορεί επίσης να μεταμορφωθεί σε βραδινό με ένα ζευγάρι γόβες!

Thessaloniki 10-9-2015

Wavy hairΤέλος, εφόσον το επιτρέπει και το μήκος των μαλλιών σας, θα μου άρεσε να κάνετε ένα look με ελαφρύ κυματισμό στα μαλλιά, με τις μπούκλες να έχουν έναν αέρα ανεμελιάς.

 

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.meteo.gr & www.freemeteo.com

 

You may also like