Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 11 Μαΐου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine!  Ελπίζω να είστε με καλή διάθεση… μαγιάτικη! Κι ας παίζουν τα σύννεφα στον ουρανό! Και μια που λέμε για σύννεφα, κάτι τερτίπια προβλέπονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αύριο, ευτυχώς όχι απειλητικά! Αλλά ας τα δούμε όλα με λεπτομέρειες!

Για την Αθήνα:

Λιακάδες προβλέπονται στην πρωτεύουσα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 16°C και 26°C. Παράλληλα, οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς, εντάσεως περίπου 2 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Ένα φαρδύ cropped παντελόνι μπορεί να γίνει η βάση για ένα chic style! Θα μου άρεσε η επιλογή του λευκού χρώματος, ώστε να συνδυαστεί με ένα έντονο χρώμα, όπως το κίτρινο εδώ. Για να αφομοιώσετε το ανοιξιάτικο κλίμα στην εμφάνισή σας προτιμήστε μία cold shoulder μπλούζα! Σε περίπτωση που θέλετε να έχετε προληπτικά ένα πανωφόρι, αρκεί ένα σακάκι (μπορεί κι αυτό να είναι cropped). Στη συνέχεια επιλέξτε lace up μπαλαρίνες σε ουδέτερο χρώμα (αν έχουν και κορδέλα για κορδόνι ακόμη καλύτερα!) ενώ μία τετραγωνισμένη τσάντα χειρός (tote) είναι ό,τι πρέπει για τα προσωπικά σας είδη. Τέλος, “στολιστείτε” με ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια και δαχτυλίδι(α) σε ροζ ή rose gold αποχρώσεις, αλλά και με μία (ή και παραπάνω!) μπαρέτα για τα μαλλιά σας! Αν, μάλιστα, ετοιμάζεστε για περιποίηση χεριών, ένα χρώμα nude rose όπως παρουσιάζει κι η Essie στη νέα της συλλογή είναι μία εξαιρετική επιλογή!

Για τη Θεσσαλονίκη:

Νεφώσεις αναμένονται στη Θεσσαλονίκη που στη διάρκεια της ημέρας θα αραιώνουν σταδιακά. Οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν μεταξύ 13°C και 24°C, ενώ οι άνεμοι θα είναι νότιοι εντάσεως περίπου στα 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Η ασύμμετρη φούστα, ειδικά αν έχει και floral pattern, είναι μία εξαιρετική επιλογή για τη μετάβαση στην ανοιξιάτικη διάθεση στα looks μας. Στις καινούριες collections, μάλιστα, εμπλουτίζονται με όμορφες σούρες. Συνδυάζεται όμορφα με denim πουκάμισο ή μπορείτε να το το έχετε κι ανοιχτό για να φορέσετε από μέσα ένα slip cami φανελάκι. Σε ό,τι αφορά τα παπούτσια θα μου άρεσαν γόβες που έχουν μία ιδέα από Mary Jane (με traps στον αστράγαλο), ενώ μία tote τσάντα σε γεωμετρικό σχήμα κι έντονο χρώμα είναι μία κομψότατη επιλογή για τα προσωπικά σας είδη. Από αξεσουάρ προτιμήστε ένα statement κολιέ με κοράλλια (εφόσον υπάρχει κόκκινο στα ρούχα, φυσικά) κι ένα clip μαλλιών. Αν κι εσείς ετοιμάζεστε για μανικιούρ, προτιμήστε το θαλασσί!

Τέλος, για το hairstyle σας, μια όμορφη επιλογή είναι ένας “ατημέλητος” κότσος χαμηλά στο σβέρκο. Άλλωστε, την άνοιξη και το καλοκαίρι τα πολύ επιτηδευμένα χτενίσματα φαίνονται “βαριά”, οπότε καλό είναι να μη… σκάμε με την αρτιότητα των μαλλιών!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like