Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Ειλικρινά, πολύ χαίρομαι που η ατμόσφαιρα είναι ακόμη καλοκαιρινή – άραγε έχουμε σίγουρα 20 Σεπτεμβρίου σήμερα ή μήπως το ημερολόγιο έπρεπε να γράφει… 51 Αυγούστου; Προβληματίζομαι!

Οι υποχρεώσεις τρέχουν, αλλά εσείς δε χρειάζεται να “τρέχετε και να μη φτάνετε” προκειμένου να δημιουργήσετε μία στυλάτη εμφάνιση. Ας δούμε, λοιπόν, τι καιρό θα κάνει αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας!

Για την Αθήνα:

Ηλιόλουστος αναμένεται ο καιρός στην Αθήνα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 23°C και 27°C. Παράλληλα, οι άνεμοι θα πνέουν από δυτική διεύθυνση εντάσεως περίπου στα 4 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Τα cropped παντελόνια κοστουμιού είναι μία πρακτική επιλογή καθώς μπορούν να μεταμορφώσουν ένα look αναλόγως το χαρακτήρα που θέλουμε. Συνδυάστε, λοιπόν, το δικό σας με μία μπλούζα με έμπνευση βικτωριανής εποχής (η Isabel Marant μας βάζει ιδέες!) κι ένα ζευγάρι γοβάκια με χαμηλό (το λες και “kitten”) τακουνάκι. Από την Chloé μπορούμε να δανειστούμε άλλη μία τάση που θέλει την τσάντα με κρίκο και με το δέρμα να συνυπάρχει με το suede. Για λίγη λάμψη στο look προτιμήστε ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια (ο Versace “παίζει” με την αλυσίδα) κι ένα διακριτικό μενταγιόν. Με το παρόν σύνολο να μπορεί να σας καλύψει από το πρωί ως το βράδυ, ένα μακιγιάζ με γήινες αποχρώσεις στα μάτια (η Urban Decay προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών σε παλέτες!) κι ένα έντονο χρώμα σα χείλη και τα νύχια (τα έλεγε η δασκάλα Εύη Τσανάκα, αλλά επανάληψη μήτηρ μαθήσεως!) θα είναι η τελική πινελιά για μία εμφάνιση άνετη και φυσικά κομψότατη!

Αξίζει εδώ να αναφέρω πως η Pinko έχει στη νέα της συλλογή μία ελκυστικότατη γκάμα σε ό,τι αφορά τις πιο formal μπλούζες! Να δώσω μία γεύση;

Για τη Θεσσαλονίκη:

Λιακάδα θα έχουμε και στη Θεσσαλονίκη, με τις θερμοκρασίες να κυμαίνονται περίπου στα ίδια επίπεδα με την Αθήνα – δηλαδή από 19°C έως 25°C. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί εντάσεως περίπου 3 έως 4 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Λατρεύω τις φούστες σε γραμμή Α… τόσο θηλυκές, non; Συνδυάστε τη δική σας με μία cold shoulder μπλούζα κι ένα ζευγάρι μπαλαρίνες σε μεταλλικό χρώμα (το metallic θα φορεθεί πολύ αυτή τη σαιζόν και θα το λατρέψουμε!). Μία tote τσάντα μεσαίου μεγέθους εντείνει τη θηλυκότητα του look, ενώ από κοσμήματα φορέστε ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια κι ένα σετ δαχτυλιδιών για να στολίσετε τα δαχτυλάκια σας. Μία σκιά σε μία παστέλ απόχρωση στο φάσμα του look σας θα φωτίσει το βλέμμα σας (μπορείτε μάλιστα να ταιριάξετε και το μανικιούρ σας σε αυτό το φάσμα), ενώ στα χείλη ένα διακριτικό babby pink lip gloss αρκεί.

Η Bershka, μάλιστα, σας έχει προτάσεις και για το μακιγιάζ σας με τη νέα σειρά προϊόντων για τη νέα σαιζόν! Don’t be… #KindaShy , το απαλό μακιγιάζ έχει την τιμητική του!

Τέλος, χάρη στον καιρό, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την τάση του wet look. Απαλοί κυματισμοί στα μαλλιά με το νωπό effect να τα απομακρύνει από το πρόσωπο… πολλά likes εδώ!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

 

You may also like