Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 23 Ιουνίου

what to wear today - bannerΚαλημέρα, καλημέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Πώς μου είστε; Ελπίζω να γεμίσατε μπαταρίες το τριήμερό σας και να έχετε ήδη ξεκινήσει δυναμικά τη βδομάδα σας. Άλλωστε… πήρατε χαμπάρι πότε φτάσαμε στην Τετάρτη; Εγώ πάλι όχι! Καλοκαίρι μυρίζει και κάπως έτσι πρέπει να είναι και το στυλ μας! Ας δούμε, λοιπόν, τι καιρό θα κάνει ακριβώς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να διαλέξουμε και το look μας!

Για την Αθήνα:

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός στην πρωτεύουσα με τη θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα, κυμαινόμενη μεταξύ 27 και 34 βαθμών Κελσίου. Μία κάποια ανάσα δροσιά θα δώσουν οι βόρειοι άνεμοι που θα πνέουν με ένταση περίπου 4-5 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Επειδή οι αέρηδες συνήθως ελλοχεύουν κινδύνους όταν φοράμε φούστα, προτιμήστε ένα λινό shorts ή μία λινή βερμούδα. Συνδυάστε το με ένα πλεκτό halter top (ας είναι και cropped, δε μας ενοχλεί!) και μ’ ένα ζευγάρι πέδιλα. Για τα προσωπικά σας είδη επιλέξτε μία τσάντα ώμου με αλυσίδα κι από κοσμήματα προτιμήστε ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια με κρόσσια κι ένα ζευγάρι ξύλινα βραχιόλια. Αν σκέφτεστε να επενδύσετε σε γυαλιά ηλίου ατό το καλοκαίρι, δώστε μία ευκαιρία στο trend που ακούσει στο όνομα «ταρταρούγα»!

Athens 23-6-2016

Για τη Θεσσαλονίκη:

Αίθριος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη, με τη θερμοκρασία να σημειώνεται μεταξύ 25 και 34 βαθμών Κελσίου, ενώ μικρή είναι η πιθανότητα εμφάνισης  αραιών νεφώσεων. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί μεταβλητοί εντάσεως περίπου 2-3 μποφόρ.

                Τι προτείνουμε;

Για τις καρντασίνες με εμπνέει ένα look λίγο boho και λίγο street chic! Επιλέξτε το… little white dress σας (είναι σαν το little black dress, σε κάθε ντουλάπα υπάρχει έστω ένα!) και συνδυάστε το με πλατφόρμες με χρώμα (φέτος ενδείκνυνται εκείνες με pattern στο φελλό ή την ψάθα). Επιλέξτε μία κλασσική tote τσάντα (καλό είναι να έχει χρώμα) και δώστε λάμψη στο look με ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια με μία ethnic αύρα και ένα βραχιόλι – χειροπέδα! Α, θα μου άρεσε επίσης κι ένα clip – λουλούδι στα μαλλιά!

Thessaloniki 23-6-2016

Τέλος, για τα μαλλιά σας, δοκιμάστε αυτή τη sleek αλογοουρά – υπό την προϋπόθεση πως αντέχετε τη ζέστη του σεσουάρ και του σίδερου ισιώματος!

Low ponytail 1

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

 

You may also like