Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 24 Ιανουαρίου

Ο Ιανουάριος κοντεύει να τελειώσει, και βεβαίως το κλίμα είναι αμιγώς χειμωνιάτικο! Οπωσδήποτε χωρίς εκείνα τα χιόνια που όσο όμορφα ήταν οπτικά άλλο τόσο δυσκόλευαν την καθημερινότητά μας, ωστόσο αυτή τη βδομάδα οι βροχούλες μάλλον θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Φυσικά εγώ εύχομαι να… πέσουν έξω οι μετεωρολόγοι και να χαρούμε ήλιο ενώ δε θα λέγαμε όχι και σε λίγη ζέστη! Εμείς, θα είμαστε προετοιμασμένες όπως και κάθε φορά, αλλά η αλήθεια είναι πως με άλλη διάθεση φέρνεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου όταν χαίρεσαι και τις ηλιαχτίδες!

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Με βροχές θα περάσει η αυριανή μέρα, οι οποίες θα εξελιχτούν σε  καταιγίδες στα νησιά και τις παραθαλάσσιες περιοχές της χώρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί κατά μέσο όρο μεταξύ 6°C και 12°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι εντάσεως 4 έως 6 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Σίγουρα οι βροχές και οι χαμηλές θερμοκρασίες είναι αφορμή προκειμένου να επιλέξουμε ρούχα που θα μας κρατήσουν προστατευμένες. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει πως δε μπορούμε να “παίξουμε” μ’ έναν συνδυασμό υφασμάτων! Ξεκινάμε, λοιπόν, επιλέγοντας ένα velvet στενό παντελόνι (σε τέτοιες συνθήκες συνιστώ παντελόνια που επιτρέπουν στις μπότες να φορεθούν πάνω από τα μπατζάκια, σε καμιά μας δεν αρέσει να καθαρίζει λάσπες που πετιούνται εκεί!)…


J Brand velvet skinny pants

               … και το συνδυάζουμε με μία φαρδιά μάλλινη μπλούζα. Για ένα τέτοιο κομμάτι εμπνεόμαστε από τη Falconeri – αν είναι ένα brand που γνωρίζει καλά την κατηγορία “knitwear”, αυτή είναι!


    Falconeri maxi knit top

               Στη συνέχεια, προχωράμε με τις αγαπημένες μας μπότες ιππασίας και σας συνιστώ να μη χάσετε την εκπτωτική περίοδο στον Tsakiris Mallas!


  Exe boots

               Οι προτάσεις λάμψης αυτήν την εβδομάδα έρχονται από το 2K10 Creations, επειδή λατρεύουμε τη μοναδικότητα του χειροποίητου κοσμήματος! Έτσι, επιλέγουμε ένα λεπτό κολιέ, αν ο λαιμός της μπλούζας το επιτρέπει, ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια κι ένα δαχτυλίδι που αποτελείται από έξι βέρες στολισμένες με χρωματιστά ζιργκόν (όλα σε rose gold απόχρωση), αλλά και bracelet ρολόι που μπορεί να παίξει και ρόλο βραχιολιού!

               Από το House Of Style έρχεται και η πρόταση για τσάντα και το backpack είναι πάντα μία πρακτική και κομψή επιλογή!


House Of Style

               Και βέβαια, ένα παρκά με μήκος που φτάνεις το ύψος των γοφών και με κουκούλα είναι ένα κομμάτι must have για τη χειμερινή γκαρνταρόμπα.


Woolrich parka

               Τέλος, για τα μαλλιά σας, πιάστε ένα τμήμα του για να δημιουργήσετε ένα half bun, αφήνοντας τα υπόλοιπα μαλλιά ελεύθερα, ανέμελα και (αν το προτιμάτε) λίγο ατίθασα!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like