Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 25 Ιανουαρίου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Ελπίζω αυτές οι χαμηλές θερμοκρασίες να μη σας αποθαρρύνουν! Μπορεί οι υποχρεώσεις μας να μη “σκαμπάζουν” από τις τιμές που δείχνει ο υδράργυρος, αλλά αυτό δε μας εμποδίζει από το να τις ολοκληρώσουμε με επιτυχία και (φυσικά!) στυλ! Ας δούμε, λοιπόν, τι συνθήκες θα επικρατήσουν αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας!

Για την Αθήνα:

Με έντονες νεφώσεις θα ξεκινήσει η μέρα στην Αθήνα, οι οποίες μέχρι το μεσημέρι θα έχουν περιοριστεί και το βράδυ θα έχουν διαλυθεί. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 7°C και 10°C, με τα επίπεδα της υγρασίας να φτάνουν ως το 87% και τους ανέμους να πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί εντάσεως μέχρι και 6 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Οι παντελόνες culottes δε φοριούνται απαραίτητα μόνο όταν το θερμόμετρο δείχνει πάνω από τους 15°C. Με ένα ζευγάρι μπότες ως το γόνατο ή και over-the-knee μπορούν να γίνουν βάση για ένα look επαγγελματικό αλλά την ίδια στιγμή θα μας βγάλει ασπροπρόσωπες σε μία βόλτα για καφέ ή ένα χαλαρό ποτό αργότερα. Φορέστε τα δύο κομμάτια με ένα απλό μακρυμάνικο t-shirt, μία μάλλινη ζακέτα στο ύψος των γοφών και ένα παλτό – κάπα και θα έχετε δημιουργήσει αυτόματα ένα chic σύνολο ιδανικό για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Μία τσάντα – σακίδιο είναι ιδανική για τα προσωπικά σας είδη και βεβαίως επιβάλλεται με αυτές τις θερμοκρασίες ένα ζεστό σκουφάκι – κάνει την εμφάνιση και λίγο πιο παιχνιδιάρικη! Καθώς θα έχετε φροντίσει ο λαιμός και τα χέρια να είναι ζεστά, εδώ ισχύει το “less is more”, οπότε από κοσμήματα αρκεστείτε σε ένα statement δαχτυλίδι που ταιριάζει στις αποχρώσεις των ρούχων σας.

Για τη Θεσσαλονίκη:

Ήλιος με δόντια προβλέπεται στη Θεσσαλονίκη, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 3°C έως 8°C. Η υγρασία αναμένεται να φτάσει ως το 63% και οι άνεμοι θα πνέουν και εδώ βορειοδυτικοί εντάσεως έως κι 6 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Όταν διαβάζει κανείς πως αύριο η υψηλότερη θερμοκρασία που μπορούμε να περιμένουμε εδώ, καρντασίνες μου, είναι κάτω από το δέκα, ε, εδώ κι αν πρέπει να προφυλαχθούμε. Πόσο cozy και κομψός, όμως, είναι ο συνδυασμός ενός flared παντελονιού με ένα ζεστό πουλόβερ, τα αγαπημένα μας μποτίνια κι ένα παλτό με κουκούλα (ναι, το ομολογώ, αγαπώ τη Max Mara!); Προσθέστε και μία τσάντα hammock κι ένα σκουφάκι κι αμέσως έχετε κι εσείς ένα elegant σύνολο που θα σας καλύψει για όλη τη μέρα. Κι εδώ ισχύει το ‘less is more” στα κοσμήματα, οπότε το statement δαχτυλίδι σας θα γίνει ο καλύτερός σας φίλος!

Αυτήν την εβδομάδα εκμεταλλευόμαστε τις εκπτώσεις του Calin Group, της εταιρείας που μας φέρνει (εκτός από τα αγαπημένα καλσόν της Calzedonia), τα εσώρουχα Intimissimi και Tezenis Collection (ποιος λέει πως το extra στρώμα ρουχισμού δε μπορεί αν είναι και sexy…; ;) )…

… αλλά και τα υπέροχα πλεκτά της Falconeri!

Τέλος, για τα μαλλιά σας συνιστώ να τα αφήσετε ελεύθερα – ας μην τα καταπιέσουμε με αλογοουρές και κότσους! Είτε, όμως, είναι ίσια, είτε κυματιστά, τολμήστε τη φράντζα στο πλάι για μία chic ‘n’ sexy ατμόσφαιρα στην εμφάνισή σας! Κι αν (ακόμη) δεν έχετε φράντζα, τότε… ευκαιρία να τη δοκιμάσετε σα μία μικρή αλλαγή!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like