Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 25 Οκτωβρίου

Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 25 Οκτωβρίου

Με τα δελτία καιρού να μας έχουν τρομοκρατήσει δεόντως με τον “Ορέστη” (ειλικρινά, πρέπει να είμαι από τους λίγους που βρίσκει εκνευριστική αυτή τη μόδα όπου βαφτίζουμε την κακοκαιρία!), η αλήθεια είναι πως φοβόμαστε για το τι θα μας ξημερώσει! Ωστόσο, τα φαινόμενα φαίνονται να μαλακώνουν από αύριο, οπότε ας μελετήσουμε πριν το… ραντεβού στη ντουλάπα μας!

Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

Με νεφώσεις που θα οδηγήσουν σε τοπικές βροχές θα ξεκινήσει η μέρα στα ανατολικά της χώρας και στα Δωδεκάνησα, ενώ οι βροχές θα είναι πιο έντονες στην Κρήτη, όμως στη συνέχεια τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Πιο τυχερές οι υπόλοιπες περιοχές με αίθριο καιρό. Η μέση θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 13°C και 21°C, ενώ οι άνεμοι θα συνεχίσουν να πνέουν από βόρειες – βορειοδυτικές διευθύνσεις με ένταση 5 έως 7 μποφόρ, εξασθενώντας κατά τις βραδινές ώρες.

Τι προτείνουμε;

                Στις τάσεις που σηματοδοτούν την επιστροφή των ‘90s, έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι (πολύ) φαρδιές παντελόνες και η “καμπάνα”. Μία ήπια μετάβαση μπορεί να γίνει με ψηλόμεσα jeans…

Alexa Chung high-rise flared jeans

… που μπορούν να συνδυαστούν πολύ όμορφα με μία μακρυμάνικη crepe ή jersey μπλούζα που δένει/κουμπώνει στο λαιμό. Αρκεί να μην ξεχάσουμε τη ζώνη αν φορέσουμε τη μπλούζα μέσα από το παντελόνι!

 

Η μεταβολή του καιρού μας επιτρέπει να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας μποτίνια ή να ανανεώσουμε τη συλλογή μας με ένα ζευγάρι με kitten heels

Mark Ellis ankle boots

Επίσης, οι εξωτερικές θερμοκρασίες μπορεί να είναι αισθητά μειωμένες, ωστόσο δε μας αναγκάζουν να φορέσουμε βαριά πανωφόρια. Οπότε η κάπα είναι μία σικ επιλογή outerwear.

Derek Lam cape

Μία τσάντα χειρός είναι η ιδανική επιλογή για το συγκεκριμένο outfit, ενώ αν έχει και λουράκι crossbody, μπορούμε να την κρεμάσουμε πάνω μας μέσα από την κάπα!

Wandler top handle bag

Μπορεί το δέσιμο/κούμπωμα της μπλούζας να μην επιτρέπει τη χρήση κολιέ, όμως μπορούμε να αρκεστούμε σε ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια με γεωμετρική δομή κι ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι. Το KK Jewelry Lab της Κατερίνας Κουλουμπούρου μας δείχνει το δρόμο για λαμπερές εμφανίσεις χωρίς υπερβολές!

Τέλος, έχοντας κατά νου να προσθέσουμε στα μαλλιά μας μία στέκα ή μία κορδέλα με μεταλλικές διακοσμήσεις, μπορούμε είτε να τα πιάσουμε σε μία χαμηλή αλογοουρά ή (το προτιμώ) να τα αφήσουμε ελεύθερα για simple yet chic αποτέλεσμα!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like