Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 29 Ιουνίου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine!  Ο Ιούνιος σιγά σιγά μας αποχαιρετά και μπήκαμε για τα καλά στο καλοκαίρι! Οι θερμοκρασίες αναμένονται υψηλές, οπότε θέλουμε να είμαστε ντυμένες δροσερά αλλά και με στυλ! Ας μην τα πολυλογώ εδώ, όμως… Ας δούμε τι καιρό θα κάνει ακριβώς αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας!

Για την Αθήνα:

Λιακάδα κι αρκετή ζέστη να περιμένετε αύριο, εν Αθήναις φίλες, καθώς η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 27°C και 38°C, Παράλληλα, θα πνέουν ασθενείς νότιοι άνεμοι εντάσεως περίπου 2-3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Ένα δροσερό σορτσάκι (ή έστω βερμούδα) είναι μία πολύ καλή λύση ώστε να νιώθετε λίγο δροσερές στη διάρκεια της μέρας. Συνδυάστε το με ένα cami  μπλουζάκι κι ένα ζευγάρι πέδιλα με τετραγωνισμένο τακούνι – το παπούτσι δε χρειάζεται να έχει κάποιον στολισμό, καθώς το τακούνι από μόνο του έχει μία ιδέα statement! Για τα προσωπικά σας είδη φέρτε αύρα καλοκαιριού στο look με μία ψάθινη tote. Από κοσμήματα επιλέξτε ένα statement κολιέ, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια “καρφάκια” κι ένα φαρδύ βραχιόλι. Τέλος, μία ψάθινη fedora όχι μόνο θα σας προστατεύσει από τον ήλιο αλλά θα ενισχύσει τον καλοκαιρινό χαρακτήρα του look!

Για τη Θεσσαλονίκη:

Με αραιές σποραδικές νεφώσεις θα ξεκινήσει η μέρα στη Θεσσαλονίκη, οι οποίες στη συνέχεια θα δώσουν τη θέση τους σε καθαρές κι ηλιόλουστες συνθήκες, καρντασίνες μου. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται κι εδώ σε υψηλά επίπεδα, μεταξύ 24°C και 36°C. Ασθενείς νοτιάδες θα πνέουν και σε μας εντάσεως περίπου 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Το ριγέ είναι ένα διαχρονικό καλοκαιρινό pattern, όποιες κι αν είναι οι κυρίαρχες τάσεις της μόδας! Μπορείτε, λοιπόν, να τις βάλετε στην εμφάνισή σας με μία ασύμμετρη φούστα και να τη συνδυάσετε με ένα απλό λευκό top, ένα ζευγάρι flat πέδιλα (by the way, αυτά τα αμιγώς αρχαιοελληνικά σανδάλια της Ancient Greek Sandals δεν είναι μούρλια;;;) και μία tote τσάντα σε μία απαλή παστέλ απόχρωση για τα προσωπικά σας είδη. Ρίξτε στην εμφάνισή σας μερικές “σταγόνες” λάμψης με ένα μενταγιόν με το charm του σε έντονο χρώμα, ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια κι ένα λεπτοκαμωμένο δαχτυλίδι. Φυσικά, δεν ξεχνάμε τα γυαλιά ηλίου μας για να προστατεύσουμε τα ματάκια μας από τον ήλιο!

Τέλος, για τα μαλλιά σας, μία πλεξούδα στη μία πλευρά των μαλλιών σας που θα καταλήγει σε μία ατημέλητη κοτσίδα είναι ιδανική για τις μακρυμαλλούσες φίλες…

… ενώ για εμάς που δεν έχουμε πολύ μήκος μία πλεξούδα που θα κρατά τα μπροστινά τμήματα των μαλλιών μακριά από το πρόσωπό μας θα το “ανοίξει” και θα δώσει μία ρομαντική διάθεση στην εμφάνισή μας!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like