Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου

wjat to wear today bannerΚαλημέρα, καλημέρα, κορίτσια όμορφα του The K-Magazine! Και (λίγο αργοπορημένα!) καλό μήνα!
Μπήκαμε και στο Δεκέμβρη, το χειμωνιάτικο κλίμα είναι πλέον αισθητό (μπρρρ!!) αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε μπορούμε να ντυθούμε και ζεστά και… με στυλ! Ας δούμε, λοιπόν, τι καιρό θα κάνει ακριβώς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να διαλέξουμε και τα κατάλληλα κομμάτια από τη ντουλάπα μας!

Για την Αθήνα:
Αίθριος προβλέπεται ο καιρός στην Αθήνα με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας από 12 έως 17 βαθμούς Κέλσιου. Τις πρωινές ώρες οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί εντάσεως 1 με 2 μποφόρ και στη συνέχεια θα μεταβληθούν σε βορειοδυτικούς ιδίας εντάσεως.

Τι προτείνουμε;
Φορέστε τα boot cut jeans σας με ένα πουλόβερ με boat neck (εναλλακτικά, αν έχετε απλό T-Shirt με τέτοιο λαιμό, φορέστε αυτό με μία ζακέτα!). Αν «πεθυμήσατε» τα ψηλοτάκουνα ankle boots σας, ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε την αυριανή λιακάδα! Ολοκληρώστε το outfit με ένα παλτό με ιδιαίτερο χρώμα (κι αν έχετε κανένα παρόμοιο όπως αυτό το καρό, ακόμη καλύτερα!), μία tote bag στα χρώματα του συνόλου κι ένα μακρύ φουλάρι. Παίξτε ελεύθερα με τα κοσμήματα, επιλέγοντας και σκουλαρίκια με χρώμα, βραχιόλια με χάντρες και δαχτυλίδι με σχέδια!
Athens 3-12-2015

Για τη Θεσσαλονίκη:
Ήλιος «με δόντια» στη Θεσσαλονίκη (ξανά… μπρρ!!!), με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου περίπου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειο-βορειοδυτικοί εντάσεως περίπου 2 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;
Καρντασίνες, εμάς μας βλέπω… να το δαγκώνουμε από το κρύο! Οπότε φορέστε άφοβα το μάλλινο παντελόνι σας συνδυάζοντάς το με ένα Tee, ζακέτα με ιδιαίτερο γιακά και τα ankle boots σας (μη μου πείτε πως κι εσείς δεν τα πεθυμήσατε!). Από επάνω ιδανικό είναι ένα μακρύ παλτό (αν μάλιστα έχει και κουμπιά που ξεχωρίζουν, τέλεια!), μία κομψή tote bag, ένα σετ κρίκους(σκουλαρίκια) κι αν σας αρέσει το στυλ του, ένα ανδρικό ρολόι. Μην ξεχάσετε κι εσείς το φουλάρι και καλού κακού, έχετε μέσα στην τσάντα και γάντια!
Thessaloniki 3-12-2015
Για το hairstyle σας θα μου άρεσε είτε ένας «βιαστικός» κότσος…
Bun
… είτε κυματισμοί στα μαλλιά, αν τυχόν θέλετε να φορέσετε καπέλο και φοβάστε μη χαλάσει έτσι ο κότσος!
Messy hair
Τώρα, οι λόγοι που σας πρότεινα τα φουλάρια είναι ότι:
Πρώτον, δε θέλω να μου κρυώσετε…!
Και δεύτερον, γιατί η αδερφή μου εντόπισε αυτό το σούπερ βίντεο tutorial με είκοσι πέντε τρόπους για να δένουμε τα κασκόλ μας!

Για το πρώτο σύνολο δοκιμάστε το «Turtleneck» (0:48) ενώ για το δεύτερο μου αρέσει πάρα πολύ το «Men’s Tie» (3:50).

Εγώ πάντως την καταβρήκα με το «Turtleneck»!

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.meteo.gr & www.freemeteo.com

You may also like