Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 3 Ιανουαρίου

Καλή χρονιά, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Σας εύχομαι από καρδιάς το 2019 να σας ευλογήσει με Υγεία, Τύχη και άπειρες στιγμές χαράς κι ελπίζω να σας βρίσκω έχοντας ευχαριστηθεί τις γιορτινές μέρες με την ψυχή σας!

               Σταδιακά μπαίνουμε στους φυσιολογικούς μας ρυθμούς, με ό,τι αυτό συνεπάγεται με τις υποχρεώσεις μας. Όμως μαζί έρχεται κι ένα κύμα κακοκαιρίας για το οποίον δεν κρύβω πως ελπίζω να βγούνε ψεύτες οι μετεωρολόγοι. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα!

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               “Άγρια” προβλέπεται η αυριανή μέρα, καθώς θα σημειωθούν βροχές ή/και χιονόνερο στην επικράτεια, αλλά και σποραδικές καταιγίδες στο Αιγαίο, ενώ στα ορεινά της χώρας αναμένονται και χιονοπτώσεις. Έπίσης θα παρατηρηθούν χαμηλές θερμοκρασίες που κατά μέσο όρο θα κυμανθούν μεταξύ -2°C και 7°C με ανέμους αρχικά νότιους εντάσεως 5 έως 7 μποφόρ, οι οποίοι στη συνέχεια θα μετατραπούν σε ανέμους βορειοδυτικής διεύθυνσης ιδίας έντασης.

               Τι προτείνουμε;

               Όπως αντιλαμβάνεστε, αύριο το ντύσιμό μας θέλουμε να είναι κομψό, αλλά πρωτίστως πρακτικό και να μας διατηρεί ζεστές. Επομένως, κανείς δε θα μας… κακοχαρακτηρίσει αν επιλέξουμε το αγαπημένο μας skinny τζιν…


   Frame skinny jeans

               … ειδικά αν το συνδυάσουμε με ένα ζεστό-το-λες-και-χουχουλιάρικο πουλόβερ με κάποια ιδιατερότητα στην πλέξη του, όπως φαρδιά μανίκια ή, όπως προτείνει η Monse, ασυμμετρία!


Monse asymmetric sweater

               Είναι επίσης σημαντικό να προβλέψουμε πως το βήμα μας πρέπει να είναι σταθερό ώστε να αποφύγουμε τυχόν παγωμένα τμήματα στη διαδρομή. Η Envie Shoes μας προτείνει υπέροχες over the knee μπότες με αντιολισθητική σόλα – safety first!


Envie boots

               Ένα μάλλινο παλτό είναι μία επένδυση για την οποία δε μετανιώνει κανείς ποτέ. Αυτό είναι που θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε και τις προβλεπόμενες χαμηλές θερμοκρασίες.


Ganni wool coat

               Για τα προσωπικά μας είδη η Posset μας εξοπλίζει με μία tote τσάντα με το in style κροκό effect…


    Posset bag

               … ενώ η Πριγκιπώ πρόσθετει πινελιές λάμψης στην εμφάνισή μας και για το 2019!

               Και βέβαια, περιττό να πω πως δε βγαίνουμε από το σπίτι προστατεύοντας από το κρύο τα χέρια μας αλλά και το κεφάλι μας!

               Τέλος, κανείς δεν πρόκειται να παρεξηγήσει το εγγονόςπως τα μαλλιά μας… δε θα είναι “κομμωτηρίου”. Αφήστε τα, λοιπόν, να πάρουν τη φυσική τους φόρμα ή δώστε τους μία ατημέλητη αύρα με ελαφρείς κυματισμούς – plus θεωρώ πως τα ελεύθερα μαλλιά έχουν ευεργετικη χρήση να ζεσταίνουν το σβέρκο!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like