Τι φοράμε την Πρωτοχρονιά;

Τα μεσάνυχτα της Τρίτης υποδεχόμαστε το 2019 με κάθε ελπίδα και προσδοκία για το καλύτερο. Γιατί να μη γιορτάσουμε την άφιξή του με στυλ;

               Για το γιορτινό τραπέζι:

               To checked pattern πρωταγωνιστεί αυτό το χειμώνα και τα Zara το τιμούν ιδιαίτερα! Ένα καρό φόρεμα σε γήινη απόχρωση σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι cowboy μποτίνια που ξεχωρίζουμε από τη συλλογή MairiBoo της Μαίρης Συνατσάκη γιατα Envie Shoes. Στην επιλογή των κοσμημάτων μας συνδράμει η Pandora και διαλέγουμε το μπλε για μία αρμονική χρωματική αντίθεση. Και βέβαια δεν ξεχνάμε πως η Pandora μας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσουμε με τα charms της τα δικά μας μοναδικά κομμάτια! Αν ετοιμαζόμαστε για να επισκεφθούμε συγγενείς και φίλους για το Καλή Χρονιά”, τα Zara μας προτείνουν ένα bouclé παλτό που θα μας διατηρήσει κομψές και ζεστές, καθώς κι ένα κασκόλ επίσης σε checked pattern, ενώ από την Posset έρχεται η ιδέα για μία μικρή τσάντα ώμου για τα απολύτως απαραίτητα!

               Για τη βραδινή μας έξοδο:

               Ένα ιδιαίτερο κομμάτι για μία βραδινή έξοδο που προβλέπει… ξεφάντωμα είναι η mini πλισέ φούστα που εντοπίσαμε και πάλι στα Zara σε συνδυασμό με μία κοντή ζακέτα, από την οποία θα ξεπροβάλλει ένα camisole top σε έντονο κόκκινο χρώμα από τη χειμερινή συλλογή του Tezenis. Οι λαμπερές γόβες της συλλογής MairiBoo των Envie Shoes μαζί με ένα καλσόν με glitter ραφή στοπ πίσω μέρος από τα Calzedonia κάνουν ακόμη πιο festive την εμφάνισή μας! Στα κοσμήματά μας πρωταγωνιστεί πάλι και το λαμπερό κόκκινο της Pandora, αλλά και η συλλογή της εταιρείας που είανια αφιερωμένη στα 90 χρόνια από τη “γέννηση” του αγαπημένου μας ποντικού – του Mickey Mouse! Ένα κομψό παλτό με faux fur από τα Zara θα μας προστατεύσει από τις χαμηλές θερμοκρασίες κι ένα τσαντάκι με αλυσίδα για τον ώμο από τη Posset θα ολοκληρώσει την εμφάνισή μας!

Τέλος, για τα μαλλιά μας ιδανικό είναι ένα (faux) mohawk, όπου κρεπάρουμε το μπροστινό τμήμα των μαλλιών μας κι αφότου το χτενίσουμε απαλά προς τα πίσω, το διατηρούμε με λακ – προσέχοντας να μη δώσουμε στα μαλλιά εκείνη την εικόνα “σταχυού”! Αν τώρα είστε από τις τυχερές που μπορούν να έχουν ένα κούρεμα όπως pixie με ξυρισμένα τα πλαϊνά τμήματα του κεφαλιού α λα P!nk, κάνοντας το συγκεκριμένο χτένισμα παιχνιδάκι… σας ζηλεύω, το ομολογώ!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς! Εσείς από εκεί κι ύστερα δεν έχετε παρά να υποδεχθείτε το Νέο Χρόνο με χαμόγελα και αγαπημένους ανθρώπους στο πλάι σας!

You may also like