Φτιάξε τη διάθεση σου αλλάζοντας έξυπνα την διακόσμηση του σπιτιού σου

Αν θες να φτιάξεις τη διάθεση σου, δεν αρκεί μόνο κάθε φθινόπωρο ή χειμώνα να αλλάζεις το στιλ σου. Ίσως να συμπεριλάβεις και  άλλα πράγματα που δεν είχες σκεφτεί ως σήμερα, όπως για παράδειγμα τη διακόσμηση του σπιτιού σου. Μην φανταστείς ότι θα σου προτείνουμε να κάνεις ριζικές αλλαγές, αλλά μικρές και έξυπνες κινήσεις που σίγουρα θα κάνουν τη διαφορά.

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου

Έχεις βαρεθεί κάποιο τοίχο του σπιτιού σου και παράλληλα θες να δώσεις βάθος στον χώρο σου; Τότε ένα μεγάλος καθρέπτης σε όποιο σχήμα εσύ θες, θα κάνει πολύ γρήγορα και εντυπωσιακά τη δουλειά του. Μεγάλη τάση και σταθερή αξία, αποτελούν οι χρυσές αποχρώσεις στους καθρέπτες. Άρα ξεκίνα τις έρευνες σου για να βρεις τον αγαπημένο σου.

Αγαπημένο μου βάζο

Τι λες για μια άμεση και όμορφη αλλαγή σε κάποιο τραπέζι του σπιτιού σου; Μια καλή και έξυπνη επιλογή είναι να τοποθετήσεις ένα ιδιαίτερο βάζο, έτσι ώστε κάθε εβδομάδα να βάζεις μέσα τα αγαπημένα σου λουλούδια, ανάλογα με την εποχή πάντα. Τα τελευταία χρόνια τα βάζα με ιδιαίτερο σχέδιο, που έχουν πόδια ή συνδυάζουν και διάφορα υλικά, είναι hugetrendπου το βλέπουμε συχνά και στο Instagram.

Green power

Μην το σκέφτεσαι πολύ, δώσε μια ευκαιρία στο πράσινο σε όποιο χώρο εσύ επιθυμείς και άλλαξε τόσο τη διάθεση όσο και την ενέργεια του σπιτιού σου. Το πράσινο είναι ένα χρώμα που δηλώνει ηρεμία και αισιοδοξία και σίγουρα κάθε φορά που θα το κοιτάζεις θα χαλαρώνεις.

Πρόσθεσε κάτι που αγαπάς και σου θυμίζει κάτι

Λατρεύεις τα κοχύλια και μόλις τα κοιτάζεις σου προκαλούν όμορφα συναισθήματα; Τότε τοποθέτησε τα όσο περισσότερο μπορείς σε όλους τους χώρους του σπιτιού σου. Βλέποντας αγαπημένα αντικείμενα, μόνο καλό μπορείς να κάνεις τόσο στην ψυχολογία σου όσο και στον προσωπικό σου χώρο.

Φυτά εσωτερικού χώρου

Τα φυτά μέσα στο σπίτι βοηθούν στο feng sui και παράλληλα ομορφαίνουν κάθε γωνιά που θα τοποθετηθούν. Όσο πιο μεγάλα, τόσο πιο εντυπωσιακά, ενώ θα δεις με τον καιρό πως θα τα αγαπήσεις και θα θες συνέχεια να προσθέτεις και άλλα, και άλλα…μέχρι το σπίτι να γεμίσει!

Photo credits: @MONIKH (instagram)

You may also like