Φτιάξτε λαχταριστά τρουφάκια Oreo με 3 υλικά!

Φυσικά και αγαπάμε τα τρουφάκια κι εννοείται πως δείχνουμε την εκτίμησή μας στα Oreo. Μία συνταγή, λοιπόν, που μπορεί να τα συνδυάσει και να μας δώσει τα πιο λαχταριστά τρουφάκια Oreo, χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερος κόπος ή πολλά υλικά, είναι ο,τι ακριβώς μπορούσαμε να ζητήσουμε. Εμείς βρήκαμε τις μαγικές αυτές οδηγίες προς την επίτευξη του στόχου και σας τις παραθέτουμε.

Τι χρειάζεστε

1 πακέτο μπισκότα Oreoμε διπλή γέμιση

110 γραμμάρια τυρί κρέμα

1 κούπα λευκά candymelts

Οδηγίες

  1. Βάλτε σε ένα μίξερ τα Oreo κομμένα (μαζί με τη γέμιση) κι αφήστε το να λειτουργήσει μέχρι να θρυμματιστούν καλά. Kρατήστε ¼ της κούπας για γαρνιτούρα.
  2. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε το βασικό μείγμαOreo που θρυμματίσατεμε το τυρί κρέμα. Μπορεί να είναι πιο εύκολο να το κάνετε με τα χέρια σας. Όταν ενωθούν, πάρτε λίγο από το μείγμα, κάντε το μπαλάκι περίπου 2,5 εκατοστών και τοποθετήστε το πάνω σε ένα αντικολλητικό χαρτί. Επαναλάβετε μέχρι να χρησιμοποιηθεί όλο το μείγμα. Στη συνέχεια, βάλτε τα στο ψυγείο για 15 λεπτά.
  3. Την ώρα που τα μπαλάκια Oreoβρίσκονται στο ψυγείο, λιώστε τη σοκολάτα (candymelts) σε μπενμαρί. Βγάλτε τα τρουφάκια από το ψυγείο και βουτήξτε τα στη σοκολάτα, σιγουρεύοντας ότι έχουν καλυφθεί ολόκληρα. Τοποθετήστε τα σε ένα καινούργιο αντικολλητικό χαρτί και γαρνίρετέ τα με τα θρυμματισμένα Oreoπου κρατήσατε.
  4. Τοποθετήστε τα τρουφάκια στο ψυγείο για να παγώσει η σοκολάτα.

Πηγή

You may also like