Φωτογράφος απαθανατίζει action figures σε εντυπωσιακά ενσταντανέ

Ποιος είπε πως οι αγαπημένοι μας ήρωες ζωντανεύουν μόνο στη μεγάλη οθόνη;

Ως φίλη των παιχνιδιών της pop culture, θα σας πω πολύ απλά πως ανταποκρίνονται σε ηλικίες έως… 109 ετών! Άλλωστε πολλοί είναι εκείνοι που δε χάνουν την ευκαιρία να προσθέσουν μία συλλεκτική φιγούρα στη συλλογή τους. Τη στιγμή, όμως, που εμείς τοποθετούμε την κάθε φιγούρα προσεκτικά σε ένα ράφι…Ένας φωτογράφος αποφασίζει να τους δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πλάνα του!

               Ο Jared Middleton ασχολείται επαγγελματικά με την φωτογράφιση παιχνιδιών. Φυσικά ταυτόχρονα λατρεύει να συλλέγει action figures τόσο από την western όσο κι από την anime pop culture. Έτσι δε χάνει την ευκαιρία να “κεράσει” τους περίπου 68,4K ακολούθους του στο Instagram με πόζες που ταιριάζουν άψογα στον κάθε χαρακτήρα… Καθώς και την τεχνική που χρησιμοποιεί για να είναι απόλυτα αληθοφανείς οι λήψεις του.

               Έτσι έχουμε storm troopers σε ετοιμότητα αιφνιδιασμού και μάχης:

               O αγαπημένος μου Mandalorian Din Djarin κάνει τα πάντα για να προστατεύσει το Παιδί aka Grogu:

               Ο Batman παρακολουθεί το στόχο του και ο Hulk αποδεικνύει πως είναι ο πιο δυνατός Εκδικητής! Έστω και σε κλίμακα action figure!

               Οι φωτογραφίες του αποτελούν πραγματική έμπνευση και μπορούμε να δούμε περισσότερα στιγμιότυπα στη σελίδα του Middleton στο Instagram αλλά και στην ιστοσελίδα Sirdork Photography.

               Πάντως δε σας κρύβω πως εγώ θα είχα πάθει σοκ αν οι φιγούρες μου ήταν εκτεθειμένες σε νερό, λάσπη, χιόνι κλπ… Ποια μιλάει τώρα θα μου πείτε, που ψάχνω βιτρίνα και μηχανισμό retinal scan για να βάλουν την anima tronic φιγούρα του Child από το “Mandalorian”…

               Πηγή: Bored Panda

               Photo credits: Bored Panda &@sirdork730

You may also like