O Φώτης Βαλλάτος μιλά για το Popaganda.gr, τα ταξίδια και την…λαϊκή

credits:Ολυμπία Κρασαγάκη (photomag.gr)

credits:Ολυμπία Κρασαγάκη (photomag.gr)

Αν και μόλις 37 ετών, μιας και αυτές τις μέρες έχει γενέθλια, ο Φώτης Βαλλάτος είναι από τους δημοσιογράφους που οι περισσότεροι συνάδελφοί του θαυμάζουν , αλλά και υποστηρίζουν κάθε του κίνηση. Τον πρωτοδιάβασα στο περιοδικό FREE, τον παρακολουθούσα κατά διαστήματα στη LIFO… και μετά ήρθε το popagnada.gr (στο οποίο είναι συνιδρυτής ) και άλλαξε τα δεδομένα των ελληνικών media του διαδικτύου.

Μιλώντας μαζί του τα μόνο κοινά σημεία που έχουμε με αυτόν τον “τρελό Κεφαλλονίτη” (όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του) είναι ότι δεν καπνίζουμε (μιας και το έκοψε πριν από ένα μήνα και μία εβδομάδα) δεν πίνουμε καφέ , μας αρέσει το καλό φαγητό, τα ταξίδια και αγαπάμε την Ολυμπία Κρασαγάκη, με την οποία συνεργάζονται για το περιοδικό της Aegean, το Blue,καθώς γράφει τους ταξιδιωτικούς οδηγούς!

The K-magazine: Πώς σου ήρθε η ιδέα για το popaganda.gr ;
Φώτης Βαλλάτος: Κατ’ αρχήν να πω πως δεν είναι μόνο δικό μου. Είναι μία ομάδα ανθρώπων, φίλων και γνωστών που συνασπιστήκαμε για να γίνει αυτό το site. Είναι μία ομάδα δημοσιογράφων, φωτογράφων και γραφιστών και προγραμματιστών. Είμαστε εννιά άτομα που έχουν μεγάλη εμπειρία στα media γα πολλά χρόνια. Και λόγω της κατάρρευσης των media βρήκαμε ένα παραθυράκι να κάνουμε επιτέλους κάτι δικό μας, γιατί δεν υπήρχαν πια περιοδικά που να μας εκφράζουν έντυπα κι επειδή βλέπουμε πως το πράγμα πάει προς το ψηφιακό, αποφασίσαμε να κάνουμε το popaganda.gr .

The K-magazine: K.M.: Πόσο καιρό το ετοιμάζατε;
Φώτης Βαλλάτος: Αν βάλεις και τα meeting, το ετοιμάζαμε περίπου έξι μήνες.

The K-magazine: Αν είχες πρόταση για να πας στο εξωτερικό θα πήγαινες;
Φώτης Βαλλάτος: Αν ήταν καλή η θέση θα το σκεφτόμουν. Αλλά τώρα με το popaganda, όχι. Είναι η πρώτη φορά που έχω κάτι δικό μου, οπότε είναι σαν το παιδί σου, δεν το αφήνεις τόσο εύκολα, ειδικά τόσο μικρό!

The K-magazine: Και πάει και καλά, δεν είναι «χαζό» παιδί!
Φώτης Βαλλάτος: Πάει αρκετά καλά, είναι η αλήθεια, ειδικά από το νέο χρόνο. Έχει ανέβει περίπου 30-40% η επισκεψιμότητα από τις 10 Ιανουαρίου περίπου.
The K-magazine: Τι πιστεύεις ότι το κάνει διαφορετικό απ’ ό,τι άλλο υπάρχει;
Φώτης Βαλλάτος: Αυτό που το κάνει διαφορετικό – κι είναι κι η βασική ιδέα όπου βασίστηκε το site – είναι ότι επειδή πολλοί από εμάς όπως είπα είχαν πολύ εμπειρία από πριν στα περιοδικά και μας έλειπε κάπως το χαρτί – βέβαια δεν είναι χαρτί! – προσπαθήσαμε να μεταφέρουμε στο web την αίσθηση και την εμπειρία του να διαβάζεις ένα περιοδικό. Τι σημαίνει αυτό; Ότι κατά ένα μεγάλο ποσοστό οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο popaganda.gr είναι παραγωγής δικής μας, κάτι πολύ σπάνιο στο ελληνικό ίντερνετ, είτε αφορά στα κείμενα είτε στις φωτογραφίες… Είναι η πάγια τακτική που ακολουθούν τα περισσότερα sites. Δεν κάνουμε αναπαραγωγή κειμένων, όπως κάνουν πάρα πολλά sites τα οποία είναι και πολύ ψηλά στη λίστα της επισκεψιμότητας στην Ελλάδα. Οπότε νομίζω αυτομάτως αυτό το κατατάσσει σε μία άλλη «λίγκα» sites. Αυτό το κάνει και διαφορετικό, κάποιος θα μπει στο Popaganda.gr και θα δει κείμενο και φωτογραφίες που δεν τα έχει δει πουθενά αλλού στο ελληνικό ίντερνετ. Γιατί συνήθως βλέπεις κάτι που κάπου αλλού το έχουν βάλει κι άλλοι κι αυτό γίνεται κατά κόρον.

The K-magazine: Είναι site περισσότερο γυναικείο ή ανδρικό;
Φώτης Βαλλάτος: Επειδή η ομάδα είναι κυρίως άντρες θεωρήσαμε πως θα είναι ανδρικό. Όταν φτάσαμε σε κάποιο σημείο όπου τα στατιστικά συμπεράσματα ήταν λίγο πιο ασφαλή μετά από τέσσερις μήνες είδαμε το τρομερό ότι ήταν 60% γυναίκες και 40 % άνδρες! Το οποίο είναι πολύ καλό εμπορικά, βέβαια! Είναι η γυναίκα που ακόμα έχει την αγοραστική δύναμη. Αν σκεφτείς τα μοναδικά περιοδικά που έχουν επιβιώσει στην Ελλάδα είναι όλα τα γυναικεία. Τα ανδρικά περιοδικά κλείσανε σχεδόν όλα. Η γυναίκα παραμένει καλή αγοραστική δύναμη…

Amalienborg. #copenhagen #aegeanairlines

Amalienborg. #copenhagen #aegeanairlines

The K-magazine:Ταξιδεύεις πάρα πολύ. Πριν μία εβδομάδα ήσουν στην Κοπεγχάγη. Υπήρξε κάτι που σου έκανε περισσότερο εντύπωση σε σχέση με το προηγούμενο ταξίδι σου εκεί;
Φώτης Βαλλάτος: Την πρώτη φορά που είχα πάει ήταν το 2004 για να παρακολουθήσω έξω από την Κοπεγχάγη, στην περιοχή που λέγεται Ροσγκίλντερ, ένα από τα καλύτερα φεστιβάλ μουσικής στον κόσμο, το Roskilde. Τότε μου είχε φανεί κάπως αδιάφορη πόλη. Αυτή τη φορά μου έκανε πολύ καλή εντύπωση, πόσο έχει “φτιαχτεί” η πόλη σεσχέση με τη προηγούμενη φορά. Εντυπωσιακό είναι ότι ο καθένας έχει στο μυαλό του ότι επειδή είναι Σκανδιναβοί, είναι κάπως κλειστοί, ότι είναι αποστειρωμένοι, ότι είναι όλα αυτά τα στερεότυπα που έχουμε στο μυαλό μας. Είναι τρομερό το πώς οι Δανοί στην ουσία έχουν τρομερή μεσογειακή ιδιοσυγκρασία. Οι Δανοί είναι πιο “μεσόγειοι” , μένουν εκεί που είναι πραγματικά πολύ ωραία, η φύση της και ταυτόχρονα σε όλες τις έρευνες φαίνεται πως είναι οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι του κόσμου. Είναι έξω καρδιά, βγαίνουν τα βράδια, τα μπαρ δεν κλείνουν μέχρι πολύ αργά. Επίσης έχουν τρομερή μανία με οτιδήποτε βιολογικό, οικολογικό. Φέτος θα είναι η Ευρωπαϊκή Πράσινη Πρωτεύουσα.

Γενικά προσπαθούν να βάλουν ένα στόχο, το 2019 να έχουν γίνει όλα οικολογικά. Ήδη σχεδόν το 60-70% των υλικών που χρησιμοποιούν τα εστιατόρια είναι organic, φάρμες που καλλιεργούν με βιολογικούς τρόπους διάφορα λαχανικά και φρούτα. Είναι πολύ εντυπωσιακό πώς ανακυκλώνουν και πώς προσέχουν τα πάντα. Επίσης ενώ είναι μία πολύ πλούσια χώρα η Δανία, δε βρίσκεις καθόλου ταξικές διαφορές. Δεν υπάρχουν πολλοί πλούσιοι και πολύ φτωχοί. Είναι όλοι σ’ ένα καλό επίπεδο. Σίγουρα θα υπάρχουν και κάποια άκρα, αλλά κατά μέσο όρο το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού είναι περίπου το ίδιο. Έχουν, βέβαια και τρομερό κράτος πρόνοιας.

The K-magazine: Αν δεν υπήρχε το popaganda.gr θα μπορούσες να μείνεις εκεί;
Φώτης Βαλλάτος:
Θα μπορούσα… Μ’ αρέσει το εξωτερικό. Το κρύο δε μπορώ, αλλά εντάξει! Αν είχα να επιλέξω μία χώρα που θα μετανάστευα, θα πήγαινα στην Αμερική. Ταιριάζει πιο πολύ απ’όλες τις χώρες που έχω επισκεφθεί. Κι η κουλτούρα κι όλα. Έχω πάει μία φορά στη Νέα Υόρκη και μία στο Σιάτλ. Κάνει πολύ κρύο, βέβαια στο Σιάτλ, είναι πολύ βόρεια κι είναι πολύ μικρή πόλη, εκεί πέρα βαριέσαι! Οπότε μάλλον Νέα Υόρκη, μου ταιριάζει περισσότερο από κάποια ευρωπαϊκή πόλη. Η Κοπεγχάγη μου άρεσε γιατί δεν έχει τις «ασθένειες» της υπόλοιπης Ευρώπης. Στην Ασία έχω πάει μία φορά στην Κίνα, στη Σανγκάη και μία φορά στο Μπάλι.

The K-magazine: Αγαπημένο μέρος στην Αθήνα; Υπάρχει κάποιο μέρος που σου αρέσει να περπατάς;
Φώτης Βαλλάτος: Με διαφορά το ιστορικό κέντρο. Μ’ αρέσει να περπατάω πολύ και μ’ αρέσει να είμαι σε περιοχή που έχει φασαρία. Δε μπορώ την ησυχία, μου σπάει τα νεύρα! Δε με χαλαρώνει καθόλου!

The K-magazine: : Κι από μουσική;
Φώτης Βαλλάτος: Υπήρξα DJ για πάνω από δέκα χρόνια κι είχα και μια μεγάλη συλλογή από δίσκους – όχι πολλά βινύλια, κυρίως CD. Ξεκίνησα να δουλεύω σα δημοσιογράφος γράφοντας για μουσική. Τώρα μου έχει φύγει βέβαια. Αλλά για κάποιο λόγο δε μπορώ να συγκεντρωθώ ακούγοντας μουσική. Δε μπορώ να γράφω και ν’ ακούω μουσική. Όταν γράφω, δεν ακούω τίποτα, τα έχω όλα κλειστά.

1510872_10151825449331403_794798731_n

Γιώργος Παππάς, γεωργός, πρωην οικοδόμος, πρώην βαθύ ΠΑΣΟΚ. “Από το 81 και μετα δεν πέρασε κανείς πεζός απο δω, όλοι με αυτοκίνητο”. #common_people_project

The K-magazine: Τι είναι αυτό που σε εμπνέει για να γράψεις;
Φώτης Βαλλάτος: Τα ταξίδια, οι βόλτες στην πόλη, τα πράγματα που βλέπω περπατώντας. Μ’ εμπνέουν πάρα πολύ οι άνθρωποι που συναντώ κι έχω κι ένα project που κάνω, λέγεται #common_people_project. Αφορά μικρές συνεντεύξεις με τυχαίους ανθρώπους στο δρόμο κι είναι πάρα πολύ ωραίο. Έχουμε και μία συνοχή με αυτό, μπορούμε κάτι να το κάνουμε. Αυτό μ’ εμπνέει πάρα πολύ κι έχω κάπως το μαγνήτη για όλη αυτήν την τρελή ιδέα. Πέφτει ο «τρελός» από την Κεφαλονιά επάνω τους και γίνεται έκρηξη! Κι έγινε αυτό το project που ξεκίνησε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο.

The K-magazine: Μιλώντας για social media, ποιο πιστεύεις ότι είναι πιο σημαντικό; Είπαμε για Facebook, Twitter και Instagram. Ποιο νομίζεις πως είναι πιο δημιουργικό;
Φώτης Βαλλάτος: Το Instagram με διαφορά. Μ’ αρέσει πολύ η φωτογραφία. Το Facebook το χρησιμοποιώ μόνο για λόγους δουλειάς, για τίποτε άλλο. Το Twitter στην αρχή το χρησιμοποιούσα αρκετά, το χρησιμοποιώ επίσης ελάχιστα πια. Δεν το πολύ σπάνια βάζω tweets, το χρησιμοποιώ μόνο για ενημέρωση. Καλύτερη ενημέρωση αυτή τη στιγμή και πιο άμεση είναι το Twitter. Ό,τι γίνεται το μαθαίνεις σ’ ένα δευτερόλεπτο. Είναι το πρώτο μέρος που θα γραφτεί ένα νέο, οπότε το χρησιμοποιώ γι’ αυτό το λόγο. Το Facebook το χρησιμοποιώ για να προωθώ της δουλειά μου και το site και το Instagram το χρησιμοποιώ επειδή το απολαμβάνω. Κάποιο άλλο που να το χρησιμοποιώ φανατικά όχι. Ό,τι ψιλοπαίζει από social media το κατεβάζω λίγο για λόγους δουλειάς,  αλλά πάλι δεν τα χρησιμοποιώ σε μόνιμη βάση, σχεδόν κανένα από αυτά.

The K-magazine: Ποια είναι η φιλοσοφία σου σαν άνθρωπος; 
Φώτης Βαλλάτος: Μπορείς να πεις πως πάντα έχω μία αισιοδοξία πως τα πράγματα θα γίνουνε σωστά, όπως πρέπει. Αλλά έχω ένα ένστικτο επιβίωσης πολύ ανεπτυγμένο, το οποίο με κάνει να νιώθω αισιόδοξος συνέχεια. Και μου έχει βγει καλά μέχρι στιγμής, δεν έχω παράπονο.

The K-magazine:  Είσαι της άποψης του «γυρίζω – μυρίζω»;
Φώτης Βαλλάτος: Μόνο! Για χρόνια δε μπορούσα να καταλάβω με τίποτα – και τσαντιζόμουν κιόλας – με συναδέλφους μου, κάποιοι από τους οποίους ήταν και φίλοι μου, οι οποίοι δούλευαν σε περιοδικά – σε lifestyle περιοδικά, που σημαίνει ότι πρέπει να ξέρεις τι γίνεται στον κόσμο – κι έγραφαν θέματα τα οποία αφορούσαν τη συμπεριφορά ανθρώπων, φίλων, θέματα πόλης κλπ από τον καναπέ τους! Δηλαδή δεν είχαν βγει ποτέ έξω. Ήταν τρομερό. Τα έγραφαν γιατί τα διάβαζαν, τα άκουγαν από άλλους. Ήταν απαράδεκτο για μένα. Άμα βαριέσαι να βγεις από το σπίτι σου, μη γίνεις δημοσιογράφος. Ή αν είσαι τόσο καλός στο γράψιμο, γίνε συγγραφέας, κάτσε σπίτι σου και γράψε. Που και συγγραφέας να γίνεις, αν δεν έχεις γυρίσει, δεν έχεις εμπειρίες, δε μπορείς να γράψεις βιβλίο.

The K-magazine: Θα γινόσουν συγγραφέας; Θα ήθελες να γράψεις ένα βιβλίο κάποια στιγμή;
Φώτης Βαλλάτος: Μου το έχουν πει, αλλά δεν το έχω σκεφτεί ποτέ, να σου πω την αλήθεια. Αν έγραφα, δε νομίζω πως θα έγραφα ποτέ fiction. Θα ήθελα πολύ να γράψω ένα ταξιδιωτικό βιβλίο, ας πούμε. Με τις εμπειρίες μου και φωτογραφίες από ταξίδια, πολύ περισσότερο θα μου άρεσε. Θα ήθελα να βγάλω κάτι χρηστικό, ένα βιβλίο για την Αθήνα, με διάφορα μέρη που μου αρέσουν. Που έχω ανακαλύψει. Μυθιστόρημα, όμως, δε θα έγραφα.

The K-magazine: Παρακολουθείς κινηματογράφο; Προλαβαίνεις;
Φώτης Βαλλάτος: Παλιότερα πάρα πολύ, όταν ήμουν μικρός, ήμουν φανατικός με το σινεμά, είχα δει άπειρες ταινίες. Τον τελευταίο καιρό δεν προλαβαίνω, αλλά έχω δει πάρα πολύ πράγμα.
The K-magazine: Θα ήθελες να συμμετάσχεις σε κάποια ταινία; Να πεις «θα ήθελα σ’ αυτό το project της ταινίας με κάποιον τρόπο να ήμουν μέσα»;
Φώτης Βαλλάτος: Έχω σκεφτεί πολλές φορές ότι θα ήθελα να ήμουν σκηνοθέτης, να πω την αλήθεια. Ειδικά όταν βλέπω, ας πούμε, της ταινίες του Λαρς φον Τρίερ, που κατά τη γνώμη μου έχει βγάλει τις καλύτερες ταινίες κι είναι ο καλύτερος των εποχών κατά τη γνώμη μου, θα ήθελα κι εγώ να το είχα κάνει αυτό. Είδα το πρώτο μέρος του «Nymphomaniac», θα πάω να δω και το δεύτερο. Θεωρώ μεγάλο λάθος ότι έκοψαν στα δύο την ταινία. Αλλά μου αρέσουν οι ταινίες του, πάρα πολύ. Είναι σπουδαίος,όπως και ο  Michael Haneke… μου αρέσει.

credits:Ολυμπία Κρασαγάκη (photomag.gr)

credits:Ολυμπία Κρασαγάκη (photomag.gr)

The K-magazine: Υπάρχει κάποιο editorial το οποίο πιστεύεις πως σ’ έχει δυσκολέψει περισσότερο; Κάποιο άρθρο;
Φώτης Βαλλάτος: Όταν μου ζητούσαν να γράφω θέματα σεξ, πάντα δυσκολευόμουν τρελά. Δε μου έβγαινε ποτέ.

The K-magazine:Η σχέση σου με τις γυναίκες ποιες είναι; Σε ρωτάω επειδή μου είπες πως δυσκολεύεσαι να εκφράσεις τέτοια θέματα στο χαρτί.
Φώτης Βαλλάτος: Πολύ καλή. Πολλές φορές τα κείμενά μου είναι αυτοβιογραφικά. Ακόμα κι η στήλη μου που έχω στο Popaganda.gr είναι αυτοβιογραφικά. Απλά μου φαινόταν χαζομάρα να γράφεις για το σεξ, δε μου έβγαινε. Δε μπορούσα να βρω έναν τρόπο να το γράψω έτσι ώστε να μου αρέσει εμένα και να έχει κάτι διαφορετικό.

The K-magazine: Η καλύτερη συνέντευξή σου;
Φώτης Βαλλάτος: Πριν δύο χρόνια περίπου ήταν του σπουδαίου συγγραφέα και ποιητή, του Δημήτρη Δημητριάδη, που την είχα κάνει στη Θεσσαλονίκη κι είχε δημοσιευτεί στη Lifo. Ήταν φανταστική συνέντευξη. Και μου άρεσε πολύ εκείνη πριν τρία χρόνια με το Σωκράτη Μάλαμα. Μου είχαν πει πως ήταν δύσκολος και δε μιλάει. Κάπως κολλήσαμε με τη μία και κάτσαμε περίπου τέσσερις ώρες! Ήταν πολύ ωραίος.

The K-magazine: Σ’ αρέσει η διαδικασία της συνέντευξης;
Φώτης Βαλλάτος: Μ’ αρέσει πάρα πολύ. Δε μ’ αρέσει μόνο η διαδικασία της απομαγνητοφώνησης! (γέλια) Μ’ αρέσουν οι συνεντεύξεις, αλλά δεν είναι και το καλύτερό μου, να πω την αλήθεια. Θεωρώ πως πολύ δύσκολα βρίσκεις ανθρώπους που πραγματικά έχουν ενδιαφέρον, είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του χεριού αυτοί που είναι στην Ελλάδα που μπορούν να κάνουν μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Leivatho Hotel. Το πιο ωραιο ξενοδοχείο στο νησί. Designed by Leonidas Papalampropoulos (LDLP). #kefalonia #kefalonication

Leivatho Hotel. Το πιο ωραιο ξενοδοχείο στο νησί. Designed by Leonidas Papalampropoulos (LDLP). #kefalonia #kefalonication

The K-magazine: Με αφορμή τη συνέντευξη των pro.plus.ma arkitektones, θα ήθελες να ασχοληθείς ποτέ με την αρχιτεκτονική;
Φώτης Βαλλάτος:  Μ’ αρέσει κι η αρχιτεκτονική και το design, από μικρός ασχολούμαι. Όταν ανακάλυψα τη γοητεία των ωραίων κτιρίων και design ασχολούμαι. Μ’ αρέσει να το φωτογραφίζω, παρακολουθώ τι γίνεται, τις τάσεις, συζητώ με τους αρχιτέκτονες. Δε θα έλεγα πως είμαι γνώστης, αλλά ξέρω πάνω κάτι τι γίνεται. Μπορώ να αναγνωρίσω ποιος έφτιαξε ένα κτίριο. Κι όταν πηγαίνω στο εξωτερικό, πάντα το ψάχνω. Ένα αρχιτεκτονικό tour το κάνω πάντα. Στα εμβληματικά κτίρια της κάθε πόλης και πάντα πηγαίνω στα Μουσεία. Πήγα ας πούμε στο Μουσείο design της Κοπεγχάγης που είναι ο Γιάκομπσεν κι άλλοι φοβεροί Δανοί designers. Μ’ αρέσουν πολύ οι πόλεις, παρ’ όλο που είμαι από χωριό.

The K-magazine: Θα επέστρεφες στη φύση;
Φώτης Βαλλάτος: Στα εβδομήντα μπορεί! Τώρα με τίποτα.

The K-magazine: Ποιο είναι το μεγαλύτερό σου πάθος; Το οποίο μπορεί να είναι και καλό και κακό… Σε τι είσαι εθισμένος;
Φώτης Βαλλάτος: Ήμουν εθισμένος στο τσιγάρο, που το έκοψα πριν ένα μήνα, σήμερα κλείνω ακριβώς ένα μήνα διακοπής!κι ειμαι πολυ χαρούμενος…Το σκεφτόμουν πολύ καιρό…εχοντας συνειδητοποιήσει πόσο βλακεία είναι! Οσο περνάει ο καιρός σκέφτεσαι πόσο θα φας, να γυμνάζεσαι… Το σκέφτεσαι λίγο.
Το ψάχνω το φαγητό…, τις πρώτες ύλες, το βιολογικό φαγητό…Πήγαίνω κάθε σάββατο στη λαϊκή κι αγοράζωόλα όσα χρειάζομαι! Μου άρέσει να είναι γεμάτο το ψυγείο μου! όταν λείπω για ταξίδια και δεν προλαβαίνω να πάω το σάββατο στη λαϊκή, βγαίνω από την καθημερινότητά μου!Τρελαίνομαι… μου αρέσει να τα τοποθετώ με μία σειρά και να το χαζεύω…

The K-magazine: Πάντως κάνεις πολλά ταξίδια; Πώς προλαβαίνεις;
Φώτης Βαλλάτος: Συνήθως τα κάνω το σαββατοκύριακο, μιας και μέσα στην εβδομάδα είμαι στο popaganda.gr. Γράφω για το περιοδικό της Aegean, “Blue” τους ταξιδιωτικούς οδηγούς, κι έτσι έχω τη δυνατότητα κι ευκαιρία να ταξιδεύω συχνά!

Δεν ξέρω αν σας έπεισε για την “τρέλα” που κουβαλάει…σίγουρα όμως έχει ενδιαφέρον να τον παρακολουθείτε να μιλάει. Έχει ένα ιδιαίτερο στυλ, σκέφτεται πολλά συγχρόνως … είναι ένας μποέμ τύπος που αγαπά την καλή ζωή. Και όχι μόνο….Πάντως αυτό είναι το τραγούδι που διάλεξε ο ίδιος για το κλείσιμο της συνέντευξης!

https://www.youtube.com/watch?v=6rIPcbJ7jBw
Οι φωτογραφίες είναι από το Photomag.gr , τις οποίες μας παραχώρησε η Ολυμπία Κρασαγάκη, και από τον προσωπικό λογαριασμό instagram του Φώτη Βαλλάτου(@fotisvallatos)

*Η απομαγνητοφώνηση έγινε από την Αντιγόνη Αδαμοπούλου

You may also like