10 ενδείξεις ότι μεγαλώνεις ένα 2χρονο, από την Πέπη Νικολοπούλου

VALIA_TODDLERΔιάβασα το παρακάτω άρθρο της Πέπης Νικολοπούλου στο Alice on Board.gr πριν από 2 εβδομάδες και μου θύμισε αρκετές εμπειρίες του παρελθόντος, αλλά και του παρόντος, καθώς κάποιες συνήθειες δεν ξεχνιούνται ποτέ! Διαβάστε το και σίγουρα θα σας κάνει να χαμογελάσετε!

1. Ξυπνάς στανταράκι στις 07.00 βρέξει χιονίσει, είτε έχεις κοιμηθεί στις 22.00, είτε στις 05.00 το ξημέρωμα (do you know the F word?)

2. Έχεις μονίμως αυτοκόλλητα κολλημένα σε όλα τα μέρη του σώματός σου, στα ρούχα σου αλλά και στα μαλλιά σου (κάνεις χειραψία σε πελάτη και τότε βλέπεις στο χέρι σου να γυαλίζει ένα χαριτωμένο απροσδιορίστου σχήματος αυτοκόλλητο καθώς έχει σκιστεί σε διάφορα σημεία και από πάνω του έχουν κολληθεί στρώματα νέων)

3. Η τουαλέτα, ξέρεις τώρα τι εννοώ -πιπί και πουπού, είναι είδος πολυτελείας πλέον για εσένα και δημόσιος επίσης χώρος, πάντα κάποιος είναι μαζί σου

4. Κάποιος πατάει πάνω στην κοιλιά σου και το στήθος σου κατά λάθος

5. Ισχύει πραγματικά το “σοφό γνωμικό”: Δε είναι όλα για το στόμα σου και τον ποπό σου!

6. Το να χάσεις το αγαπημένο του “doudou” είναι καταστροφικό. Ή καλύτερα να πω ότι μπορεί να αποβεί μοιραίο!

7. Δε μπορείς να φας απόλυτως τίποτα λαχταριστό και full of sugar δημόσια. Πρέπει να κρυφτείς σε κάποια σκοτεινή γωνιά

8. Το χαστούκι ή η μπούφλα που θα φας από ένα μικρό χεράκι είναι στην ημερήσια διάταξη (για λόγους που δεν ξέρεις) – μη στενοχωριέσαι γιατί δε χρειάζεσαι ρουζ!

9. Η πανάκριβη μάσκαρά σου που με κόπο και πολύχρονη έρευνα έχεις αποκτήσει γίνεται το τέλειο γλυφειτζούρι αλλά και πινέλο στους τοίχους!

10.Οι διάλογοι στο τηλέφωνο με τους φίλους σου (αν καταφέρεις να μιλήσεις) είναι κάπως έτσι: Έλα φιλενάδα μου (Βάλια σε παρακαλώ κατέβα από τον καναπέ), τι κάνεις (Βάλια μην βάζεις ολόκληρη την πλαστελίνη το στόμα σου, ούτε στα ρουθούνια σου), καλά και εμείς (Βάλια σε παρακαλώ μην κλαις γιατί δε μπορώ να σε πάρω αγκαλιά αυτή τη στιγμή), ε (ναι είναι τόσο ωραίο αυτό που έφτιαξες), ε να σου πω (Βάλια μην τραβάς τα μαλλιά της Αλίκης), καλά θα σε πάρω αύριο ή σε ένα χρόνο, φιλιά….

Κουράγιο φίλοι μου

Καλό ΣΚ

xxx

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την Πέπη Νικολοπούλου μπείτε στο blog και για τις ωραιότερες αγορές σε παιδικά ρούχα στο Alice on Board.gr

You may also like