10 πράγματα που εκείνος όντως θέλει από εσάς, από την Γιάννα Σαλή

12516383_10207409567471006_1508394359_nΣυνεχώς λέμε εμείς οι γυναίκες τι θέλουμε από έναν άντρα. Τι θα μπορούσε να αλλάξει για εμάς ή τι θα μπορούσε να κάνει για εμάς. Όμως έρχεται κάποτε η στιγμή που πρέπει να δούμε τι μπορούσαμε να κάνουμε και εμείς για αυτούς.

 

 1. Την υποστήριξη σας όταν παίρνει ένα ρίσκο. Οι άντρες πάντα θέλουν να νιώθουν ότι δεν έχουν κόψει τους δεσμούς με τον άγριο εαυτό τους, αυτόν που ορμάει στην ζούγκλα και κατακτά ανεξερεύνητες περιοχές. Αν σας έχει με το μέρος του μπορεί να προσπαθεί άφοβα και χωρίς δισταγμούς.
 2. Το δικαίωμα του να μην σας λέει ΟΛΑ. Γιατί δηλαδή πρέπει να μοιραστεί μαζί σας το γεγονός ότι ο κολλητός έχει παράνομη σχέση ή ο ξάδερφος του απολύθηκε και δεν θέλει να το πει στην γυναίκα του ακόμη; Να θυμάστε ότι το γεγονός ότι κρατάει μυστικά δείχνει το πόσο ώριμος και διακριτικός είναι στα θέματα των κοντινών και αγαπημένων ανθρώπων που έχει στην ζωή του.
 3. Να βγει με τους φίλους του χωρίς να νιώθει ενοχές.Πρέπει να μπορεί να νιώθει ότι είναι ακόμη μέλος της αγέλης. Δεν έχει σημασία αν με τους φίλους του θα πάει σε μπαρ ή θα μείνουν όλοι μαζί σε ένα σπίτι όλη νύχτα για να παίζουν playstation. Το θέμα είναι να περνάει χρόνο μόνος του μαζί τους και το κυριότερο είναι όταν γυρίσει σπίτι να τον υποδεχθείτε με ένα χαμόγελο!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:5 Μύθοι για «πέταμα» πριν το ραντεβού, από την Γιάννα Σαλή

   1. Να τον αφήσεις μόνο του να “πενθήσει” όταν η ομάδα του χάνει σε εκείνον τον τελικό.Καλό θα ήταν να μην ανοίξετε συζήτηση μαζί του για αυτό το θέμα πονάει και μην του πείτε την γνωστή έκφραση ότι “του χρόνου θα πάτε καλύτερα” δεν θα τον παρηγορήσει καθόλου.
   2. 12540316_10207409567511007_628977865_nΕνημέρωση για το πότε πραγματικά θέλετε να του μιλήσετε.Πρέπει να γνωρίζει πότε θέλετε να του μιλήσετε για κάτι πολύ σημαντικό και πότε θέλετε απλά να του γκρινιάξετε γιατί ξέχασε να σας πάρει τσιγάρα απέξω. Αν του εξήγησε αυτές διαφορές ίσως στην επόμενη σοβαρή σας συζήτηση να εστιάσει με μεγαλύτερη προσοχή στα λεγόμενα σας.
   3. Δείξτε υπομονή όταν λέει το λάθος πράγμα. Εντάξει μόλις αντίκρισε το καινούργιο σας outfitκαι είπε απλά “ωραίο” και όχι ΥΠΕΡΟΧΟ συγχωρέστε τον, προσπαθεί πάντως!!!
   4. Το γέλιο σας. Ακόμη αν είναι από απλή ευγένεια. Προσπαθεί να πει κάποιο αστείο. Όλοι οι άντρες θέλουν να πιστεύουν ότι κρύβουν έναν Τζιμ Κάρεϊ μέσα τους ας το βγάλουν και λίγο προς τα έξω. (λίγο όμως γιατί τώρα που το σκέφτομαι δυο άντρες που ξέρω καλά δεν έχουν προσπαθήσει να κρύψουν τον κωμικό ηθοποιό καθόλου). Οπότε ξέρετε τι να κάνετε σε αυτή την περίπτωση.
   5. Συχνά θέλει να κάνει ταξίδια. Ναι ποτέ δεν θα πάψει να σας το ζητάει. Καιρός είναι το συνηθίζετε και ας του κάνετε μια φορά το χατίρι. ( Εσείς σκεφτείτε τις άπειρες βιτρίνες που θα μπορέσετε να χαζέψετε, υπέροχο κίνητρο για ένα ταξιδάκι).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:7 πράγματα που κάθε γυναίκα αξίζει να έχει σε μία σχέση, από τη Γιάννα Σαλή

  1. Χρειάζεται ένα GPS. Γιατί πόσο ακόμα να προσποιείται ότι ξέρει πάντα που πηγαίνει;

12571202_10207409567551008_1412961798_n

 • Την ελευθερία να νιώθει ο ΕΑΥΤΟΣ του. Οι άντρες μέσα σε μία σχέση πολύ συχνά χάνουν την αίσθηση της προσωπικής τους ταυτότητας. Αν λοιπόν θέλει να περνάει όλο το Σαββατοκύριακο φορώντας μόνο το μποξεράκι του ή επιμένει να αφήνει το κάθισμα της τουαλέτας όρθιο μην το καταπιέζετε. Σκεφτείτε όλα τα άλλα, μεγαλύτερα και σημαντικότερα πράγματα που είναι πρόθυμος να αλλάξει για εσάς προκειμένου να μην σας χάσει.

 

Ναι, είναι δέκα απλά πράγματα που μέσα από δικές μου συζητήσεις με άντρες κατάλαβα ότι τα χρειάζονται όχι απαραίτητα από τον κολλητό τους αλλά από την κοπέλα που έχουν δίπλα τους. Γιατί κακά τα ψέματα σε μία σχέση ο ένας έχει στήριγμα τον άλλον.

 

Περισσότερα για τη Γιάννα Σαλή, μπορείτε να διαβάσετε εδώ

 

 

You may also like