2002 – 2012: 10 χρόνια FRAME !!!

Φέτος, μία μεταγραφή από το Λονδίνο βρίσκεται στο τιμόνι της κουζίνας του Frame. H Celebrity Chef , Christina Bridge από το ‘Fifth Floor Restaurant’ του Harvey Nichols στο Λονδίνο και το Green Room Private Members club στο Soho, δημιουργεί το μενού του Frame με ανάλαφρες και δροσερές μεσογειακές γεύσεις. Άλλωστε η celebrity chef ,Christina Bridge έχει περάσει πολλά καλοκαίρια στην Ελλάδα ως private chef σε μερικά από τα πιο luxury yachts του κόσμου!

Smart lounge αλλά και μοντέρνα beats συνοδεύουν αρμονικά τις μοναδικές βραδιές στο Frame Garden κάτω από τον έναστρο ουρανό που δυναμώνουν σιγά σιγά και παρασύρουν σε μία ατμόσφαιρα καλοκαιρινού κεφιού ενώ διάσημοι mixologists προτείνουν ονειρικά cocktail όπως Strawberry mohito, Appletini και Lovely Bubbly.

Θαμώνες η πιο hip αθηναική νεολαία και σοφιστικέ παρουσίες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και καλλιτεχνικό κόσμο της πόλης. Πελάτες από το ξενοδοχείο δίνουν μία κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα στο διάσημο bar-restaurant.
Πολλές vip παρουσίες που διέμειναν στο ξενοδοχείο έχουν περάσει κατά καιρούς από το Frame όπως ο Kevin Spacey, Jean Reno, Andriana Sklenarikova, Jeremy Irons, Daniel Day Lewis αλλά και καλλιτέχνες που εμφανίζονται στο γειτονικό θέατρο του Λυκαβηττού όπως Joakin Cortez, Luz Casal, Cesaria Evora, Moby κτλ

 

 

 

 

 

Προσαρμοσμένοι στις τάσεις της εποχής υπάρχει το “Light and healthy” menu στα 25€ κατ’ άτομο και 10% εκπτωση στο μενού a la carte με την ευκαιρία του εορτασμού των 10 χρόνων Frame. Αξίζει να σημειωθεί και η φιλανθρωπική πρωτοβουλία φέτος αφού 1€ ανά επισκέπτη θα προσφέρεται στην οργάνωση ‘Room to Read’ www.roomtoread.org που δραστηριοποιείται στη δημιουργία σχολείων και βιβλιοθηκών και το μότο της είναι ‘World change starts with educated children’!

 
Με καταλόγους από ανακυκλωμένο χαρτί, Eλληνικά προιόντα και προσφορά μερίδων φαγητού μέσω του οργανισμού boroume.gr σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη το Frame προσπαθεί να συμβάλλει όπως μπορεί στις δύσκολες εποχές.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο με τη σεφ Christina Bridge να εξηγεί πώς εμπνεύστηκε για το νέο μενού του Frame Garden Restaurant

[vsw id=”CwZ_2gA7AUM” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Τηλ. +30210 7416000
St.George Lycabettus Boutique Hotel
Frame Garden Restaurant Bar
www.sglycabettus.gr
Δεινοκράτους 1,
Πλατεία Δεξαμενής, e-mail [email protected]
Πάρκινγκ εξασφαλισμένο

You may also like