4 βασικοί κανόνες του Feng Shui

Μπορεί τελευταία να μην μιλάμε τόσο συχνά για το Feng Shui και να είναι πιο trendy άλλες τάσεις… Αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η συγκεκριμένη “τεχνική” μας βοηθά πολύ στην ψυχολογία μας. Κι αν αρκούσε μία μικρή μεταμόρφωση του χώρου σας για να βελτιωθεί το υποσυνείδητο σας; Μπορεί απλά να σας αλλάξει τη διάθεση ή ακόμα καλύτερα να σας “φτιάξει” την αύρα στο σπίτι σας!

Πετάξτε ή ανακυκλώστε ό,τι σας είναι άχρηστο. 
Όσο πιο καθαρό είναι το περιβάλλον τόσο πιο εύκολο και ξεκάθαρο είναι να πάρετε αποφάσεις. Το αντίθετο σας προκαλεί αδράνεια και αναβλητικότητα.

Μην τοποθετείτε ποτέ ένα γραφείο κόντρα στον τοίχο ή πίσω από την πόρτα.
Στην 1η περίπτωση, αυτό δημιουργεί εμπόδια που καθυστερούν τα “σχέδια” και στη 2η ο εγκέφαλος κάνει focus στην πιθανότητα μίας απειλής που μπορεί να συμβεί πίσω από την πλάτη σας.

Μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε την αποθήκη σας!
Συμβολικά, αυτό το σημείο του σπιτιού εκπροσωπεί το υποσυνείδητο. Έχουμε την τάση να κρύβουμε εκεί όσα δεν θέλουμε να βλέπουμε ή θέλουμε να ξεχάσουμε. Οπότε, κάποια πράγματα πρέπει να τα πετάξουμε, καθώς δεν έχουν λόγο να βρίσκονται εκεί.

Φροντίστε τη βεράντα σας ή τον κήπο σας.
Μην αφήσετε τα φυτά σας να “πεθάνουν”, είναι μέρος του σωστού  Feng shui και χρειάζονται τον χρόνο μας και την προσοχή μας.

Featured image: unsplash.com/@enka80

You may also like