4 “Γιατί” πρέπει να λες “σ’ αγαπώ” στην κολλητή σου

Η αλήθεια είναι ότι η πανδημία εκτός από τις τραγικές συνέπειες που έφερε στη ζωή μας, κατάφερε μέσα σε λίγο καιρό να μας φέρει κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να μας υπενθυμίσει ότι τίποτα από αυτά που ζούμε δεν είναι για πάντα, μιας και τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν μέσα σε λίγα λεπτά. Γι’ αυτό τι καλύτερο από το να δείχνουμε κάθε μέρα την αγάπη μας στους γύρω μας και συγκεκριμένα στην κολλητή μας. Πες ένα σ’ αγαπώ και ας πέσει κάτω!

1. Γιατί σε ξέρει καλύτερα από τον καθένα

Σε ξέρει σχεδόν από την κούνια σου, σε έχει δει να μεγαλώνεις, γνωρίζει όλα τα κουμπιά σου και φυσικά σε ξέρει από την καλή και την ανάποδη. Ακόμα κι αν την γνώρισες πιο πρόσφατα, σε έχει στηρίξει στα δύσκολα, ενώ ήταν εκεί στις καλές στιγμές σου, για να χαρεί περισσότερο και από εσένα. Κάθε τόσο δείξε την αγάπη σου και εκεί που δεν το περιμένει πες της ένα απλό, λιτό και τόσο σημαντικό σ’ αγαπώ. Πιθανότατα να εκπλαγεί αν δεν το λέτε συχνά η μία στην άλλη, όμως στη συνέχεια θα χαρεί και σίγουρα θα ανταποδώσει.

2. Γιατί με εκείνη είσαι πραγματικά ο εαυτός σου

Το σωστό είναι να αισθανόμαστε παντού και με όλους ο εαυτός μας, αλλά δυστυχώς αυτό δεν είναι πάντα εφικτό. Όμως με την κολλητή σου – ακόμα και αν κάνεις να την δεις αρκετό καιρό – θα είναι πάντα το ‘’σπίτι’’ σου, εκεί που πάντα νιώθεις ο εαυτός σου, δεν νιώθεις ντροπές και μπορείς να πεις και να εκμυστηρευτείς τα πάντα, τα πάντα όμως. Γιατί αν δεν νιώθεις ο εαυτός σου με τους φίλους σου, τότε δεν είναι πραγματικοί σου φίλοι, αλλά γνωστοί. Νόμος!

3. Γιατί είναι ειλικρινής και σκληρή εκεί που πρέπει

Από τη μια είναι η μόνη που σε ακούει και σε καταλαβαίνει και από την άλλη είναι εκείνη που θα σε συμβουλέψει σωστά και μπορεί πολλές φορές και σκληρά και ας μη σου αρέσει. Η κολλητή μας δεν υπάρχει για να μας κάνει συνεχώς κοπλιμέντα και να μας λέει θετικά πράγματα, υπάρχει και για να μας βάζει στη θέση μας όταν ξεφεύγουμε και να μας ξεμπλοκάρει στις δύσκολες καταστάσεις.

4. Γιατί δεν είναι κολλητή σου, αλλά “αδερφή” σου

Είτε έχεις αδερφή είτε όχι, η κολλητή σου στην πραγματικότητα είναι σαν πραγματική αδερφή σου. Έχετε ένα σπάνιο δέσιμο, επικοινωνείτε μόνο με τα μάτια και θέλετε το καλύτερο η μια για την άλλη. Οι σχέσεις όμως μην ξεχνάς ότι είναι ζωντανοί οργανισμοί, άρα κάθε μέρα πρέπει να τις τροφοδοτείς με αγάπη και να προσπαθείς γι’ αυτές με τον δικό σου ξεχωριστό τρόπο.

Ακόμα κι αν δεν έχεις κολλητή, κι έχεις κολλητό…Δείξε την αγάπη σου καθημερινά και πες σ΄ αγαπώ! Τόσο απλό και ουσιώδες!

Photo credits: @PEXELS.COM

You may also like