5 μακιγιάζ ματιών για να απογειώσεις το κόκκινο κραγιόν αυτές τις γιορτές

Φέτος οι γιορτές θα είναι διαφορετικές, πιο μοναχικές αλλά δεν θα αφήσουμε τίποτα να μας ρίξει τη διάθεση. Στα γιορτινά τραπέζια θα ντυθούμε με τα πιο ιδιαίτερα και λαμπερά ρούχα που έχουμε στη ντουλάπα μας και… Φυσικά θα βαφτούμε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Αν λοιπόν αυτά τα Χριστούγεννα θα επιλέξεις κόκκινο κραγιόν –και καλά θα κάνεις αφού είναι διαχρονικό και θηλυκό – δες παρακάτω πως θα βάψεις τα μάτια σου έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι ισορροπημένο και άρτιο.

5 make up looks, ιδανικά για το κόκκινο κραγιόν:

  • Ανάδειξε το κατακόκκινο κραγιόν με μια σωστή βάση σε ζεστούς τόνους, με μια ανοιχτή καφέ σκιά και φυσικά  με πολλές (πολλές) στρώσεις μαύρης μάσκαρα. Άφησε έξυπνα τα χείλη σου να πρωταγωνιστήσουν και δημιούργησε ένα beautylook που θα ξεχωρίσει τις φετινές γιορτές.
  • Τι πιο κλασικό από το να συνδυάσεις το κόκκινο κραγιόν σου μια έντονη γραμμή μαύρου eyeliner. Αν δεν θες το τελικό αποτέλεσμα να είναι υπερβολικό… Προτίμησε μια σκιά σε φυσικούς τόνους και τοποθέτησε τη με τη μέθοδο του blending, δημιουργώντας έτσι ένα τέλει μακιγιάζ.
  • Σε αυτό το beautylookθα συνδυάσεις τα 2 tipπου διάβασες παραπάνω (δηλαδή το eyelinerμε τη σκιά στους φυσικούς τόνους), αλλά με μια παραλλαγή. Προσπάθησε να τονίσεις τα ζυγωματικά σου και γενικά τα κόκκαλα σου με λάμψεις και ανάδειξε το κόκκινο κραγιόν με τον πιο λαμπερό τρόπο.
  • Αυτό το μακιγιάζ απευθύνεται στις γυναίκες που τολμούν και πάντα θέλουν να προσθέτουν κάτι ιδιαίτερο στην εμφάνιση τους. Αν δεν έχεις ένα κραγιόν που περιέχει λάμψη και στρας, εφάρμοσε κανονικά το κόκκινο κραγιόν σου και ταμποναριστά βάλε πάνω λίγη μεταλλική σκιά ματιών. Το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει, ενώ στα μάτια σου δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά, λίγη μάσκαρα αρκεί.
  • Από τη λίστα μας δεν θα μπορούσε να λείπει ο συνδυασμός του κόκκινου κραγιόν με το έντονο smokeyeye. Το συγκεκριμένο μακιγιάζ θέλει αρκετή προσοχή – και ιδιαιτέρως στη βάση και στο foundation–αφού η υπερβολή κρύβεται ακριβώς στη γωνία.

Photo credits:  @INBEAUTMAG/ instagram

You may also like