6 μανικιούρ που δεν πρέπει να σου ξεφύγουν για το καλοκαίρι

Οι επισκέψεις στα nailbars αυτή την εποχή όλο και πληθαίνουν και εσύ απλά δεν ξέρεις ποια χρώματα και σχέδια να επιλέξεις για τα νύχια σου. Οι τάσεις γίνονται ένα με το καλοκαίρι και τα summer vibes αντικατοπτρίζονται στο μανικιούρ σου. Βρήκαμε 6 σχέδια που δεν πρέπει να σου ξεφύγουν γιατί επιτέλους είναι καλοκαίρι και μπορείς να τα δοκιμάσεις χωρίς δεύτερες σκέψεις!

*Blue for you

Κάθε δάχτυλο και άλλη απόχρωση του μπλε; Ναι, γιατί όχι; Δημιούργησε ένα εναλλακτικό και ιδιαίτερο ombre και κάνε τη διαφορά το φετινό καλοκαίρι. Ένα όμορφο μανικιούρ με fun vibes!

@iramshelton
*Παιχνιδιάρικο γαλλικό

Μια από τις πιο παιχνιδιάρικες τάσεις για φέτος είναι το γαλλικό μανικιούρ. Και όχι το κλασικό με το λευκό τελείωμα αλλά εκείνο που ξεχωρίζει για τα έντονα χρώματά του. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το κίτρινο με το τιρκουάζ, αποτελεί έναν superκαλοκαιρινό συνδυασμό.

@nailartbysig

*Waves baby

Τα κύματα μεταφέρονται από τις θάλασσες κατευθείαν στα νύχια μας. Πρόκειται για ένα μανικιούρ που ξεφεύγει από τα κλασικά και θα προτιμηθεί από τις γυναίκες που τους αρέσει η θάλασσα ή τους αρέσουν τα θαλάσσια σπορ και τα κύματα. Επίσης αποτελεί ιδανική επιλογή και για εσένα που οι διακοπές ακόμα αργούν!

@safinailstudio

*Τιρκουάζ “όνειρα”

Το τιρκουάζ είναι μια απόχρωση που από τη μια πλευρά μας θυμίζει καλοκαίρι και από την άλλη είναι εκείνη που αναδεικνύει τη μαυρισμένη επιδερμίδα. Μπορεί να είναι έντονο, όμως ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και δίνει μια καλοκαιρινή πινελιά που όλες θέλουμε, σωστά;

@iramshelton

*Statement Vibes

Αν γενικά σου αρέσουν τα ιδιαίτερα σχέδια και συγκεκριμένα τα μαύρα γραμμικά σχέδια, τότε δοκίμασε αυτό το μανικιούρ και θα το αγαπήσεις αμέσως. Από πίσω η nude απόχρωση θα αναδείξει τα statement σχέδια και θα ισορροπήσει το “υπερβολικό” αποτέλεσμα.

@safinailstudio

*Instagram for ever

Είναι το μανικιούρ που έχουμε δει περισσότερο στο Instagram. Πρόκειται ουσιαστικό για ένα αφηρημένο σχέδιο με 2 ή 3 αποχρώσεις μαζί. Είναι chic, φωτογενές και ξέρει να ξεχωρίζει. Αν το δοκιμάσεις μια φορά, δύσκολα θα θες να το αποχωριστείς.

Και καλό μας καλοκαίρι με άψογο μανικιούρ!

You may also like