6 Νέες Πρωτότυπες Ταινίες έρχονται στο Netflix

Δεν θα προλάβουμε να βαρεθούμε τον Οκτώβριο… καθώς 6 νέες ταινίες πρωτότυπου περιεχομένου έρχονται στην αγαπημένη μας πλατφόρμα. Φυσικά δεν θα χάσουμε την συνέχεια αγαπημένων σειρών -για μικρούς και μεγάλους- αλλά και τα ντοκυμαντέρ που μας κρατούν ζωντανό το ενδιαφέρον…

1.ΡΕΒΕΚΚΑREBECCA

Μια νεαρή νιόπαντρη κοπέλα μετακομίζει στην επιβλητική οικογενειακή έπαυλη του άντρα της και παλεύει να ξεφύγει από τη σκιά της συγχωρεμένης πρώην γυναίκας του.

Έρχεται 21 Οκτωβρίου

2. Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ 7 ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥTHE TRIAL OF THE CHICAGO 7    

Μια ειρηνική διαμαρτυρία κατέληξε σε άγρια σύγκρουση μεταξύ αστυνομίας και Εθνοφρουράς. Η δίκη που ακολούθησε θεωρείται από τις πιο διαβόητες στην ιστορία.

Έρχεται 16 Οκτωβρίου

3. ΤΟ ΧΑΛΟΟΥΙΝ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΠΙHUBIE HALLOWEEN    

Ο καλόκαρδος μα φοβητσιάρης Χιούμπι δεν είναι πολύ αγαπητός στο Σάλεμ της Μασαχουσέτης. Βέβαια, αυτό δεν τον εμποδίζει από το να προστατεύσει την πόλη του το Χάλοουιν.

Έρχεται 7 Οκτωβρίου

4. Η ΣΑΡΑΝΤΑΧΡΟΝΗ ΕΚΔΟΣΗTHE FORTY-YEAR-OLD VERSION    

Απεγνωσμένη να κάνει επιτυχία πριν από τα 40, η άτυχη Νεοϋορκέζα θεατρική συγγραφέας Ράντα επαναπροσδιορίζει τον εαυτό της ως ράπερ, αναζητώντας την αληθινή της φωνή.

Έρχεται 9 Οκτωβρίου

5. ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ ΤΕΡΑΤΩΝ ΓΙΑ ΜΠΕΪΜΠΙ ΣΙΤΕΡA BABYSITTER’S GUIDE TO MONSTER HUNTING    
Αναλαμβάνοντας να κάνει την μπέιμπι σίτερ το Χάλοουιν, η μαθήτρια Κέλι Φέργκιουσον προσλαμβάνεται σε μια μυστική οργάνωση που προστατεύει από τέρατα παιδιά με δυνάμεις.

Έρχεται 15 Οκτωβρίου

6. ΦΕΓΓΑΡΙ, ΣΟΥ ‘ΡΧΟΜΑΙOVER THE MOON    

Ένα κορίτσι φτιάχνει έναν πύραυλο και εκτοξεύεται στο διάστημα με την ελπίδα να γνωρίσει μια μυθική θεά του φεγγαριού. Μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων του Γκλεν Κιν.

Έρχεται 23 Οκτωβρίου

Photo credits: @molliesivaram (unsplash)

You may also like