6 Νέες ταινίες έρχονται το Νοέμβριο στο Netflix

Με το Νοέμβριο να τον περνάμε μέσα στο σπίτι, για να παρεμείνουμε ασφαλείς, τι καλύτερο από το να απολαύσουμε τις πρωτότυπες ταινίες του Netflix;

Η ζωή μπροστά σου- The Life ahead

Στην παραθαλάσσια Ιταλία, μια ηλικιωμένη Εβραία δίνει στέγη σε ένα μουσουλμανόπαιδο. Με τον καιρό προσπαθεί να το βοηθήσει να βρει την οικογένεια και την πίστη. Πρωταγωνιστεί η ανεπανάληπτη Σοφία Λώρεν.

Έρχεται 13 Νοεμβρίου

Το τραγούδι του χιλμπιλη- Hillbilly Elegy

Με αφορμή ένα επείγον τηλεφώνημα, ένας φοιτητής Νομικής του Γέιλ επιστρέφει στη γενέτειρά του στο Οχάιο, όπου αναλογίζεται την οικογενειακή ιστορία και το μέλλον του.

Έρχεται 24 Νοεμβρίου

Διπλή πριγκίπισσα: Ξαναλλάζουμε; -The Princess switch: Switched again    

Λίγο πριν από τη στέψη της δούκισσας Μάργκαρετ, η Στέισι επεμβαίνει για να φτιάξει την ερωτική της ζωή. Όμως, μια νέα σωσίας ίσως προκαλέσει βασιλικά δράματα.

Έρχεται 19 Νοεμβρίου

Μπομπ Σφουγγαράκης: Επιχείρηση διάσωσης- The Spongebob Movie: Sponge on the run    

Όταν ο κολλητός του, ο Γκάρι, εξαφανίζεται, ο Μπομπ Σφουγγαράκης κι ο Πάτρικ ξεκινούν μια θεότρελη αποστολή πέρα από τον Βυθό του Μπικίνι για να σώσουν τον ροζ φίλο τους.

Έρχεται 5 Νοεμβρίου

If anything happens I love you-  Αν συμβεί κάτι σας αγαπώ    

Μετά από μια τραγωδία, δύο καταρρακωμένοι γονείς θρηνούν την απώλεια του παιδιού τους, σε αυτήν την πανέμορφη ταινία κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους.

Έρχεται 20 Νοεμβρίου


Τα χρονικά των Χριστουγέννων (2ο μέρος)- The Christmas Chronicles

Η Κέιτ Πιρς, μια κυνική πλέον έφηβη, ξανασμίγει απροσδόκητα με τον Αϊ-Βασίλη με αφορμή έναν μυστηριώδη ταραχοποιό που απειλεί να καταργήσει τα Χριστούγεννα… για πάντα.

Έρχεται 25 Νοεμβρίου

You may also like