ΥΛΙΚΑ:
 ένα σακουλάκι με Farro (για 10 λετά βράσιμο)
 ντομάτα
 αγγουράκια μικρά
 ξερό κρεμμύδι
 μαϊντανός
 balsamico
 ψιλοκομμένα αμύγδαλα
 αλάτι και πιπέρι
 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
 Βάλετε το Farro να πάρει μία βράση για δέκα λεπτά. Εκείνη την ώρα μπορείτε να κόψετε τα λαχανικά σε μικρά κομματάκια. Στραγγείστε το Farro και βάλτε τα σε ένα μεσαίου μεγέθους μπολ. Προσθέστε τα λαχανικά, σάλτσα και το αλάτι και πιπέρι για τη γεύση. Είναι τόσο εύκολο!
Μπορείτε να προσθέσετε φέτα ή κατσικίσιο τυρί, αποξηραμένα cranberries ή αβοκάντο ή να αντικαταστήσετε τα κουκουνάρια στη θέση των αμυγδάλων…
Πηγή: εδώ
 

