ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΛΛΗΤΕΣ

Είτε είστε σε σχέση είτε χωρίς, μια απόδραση με τις κολλητές είναι πάντα διασκεδαστική! Πολλές φορές μάλιστα, ξεκινάμε τις διακοπές μας μαζί, γιατί έχουμε την άνεση να χαλαρώσουμε άμεσα και να διασκεδάσουμε με τον κοριτσίστικο τρόπο, που εμείς συνδεόμαστε. Ποια είναι τα σχέδια σας για φέτος λοιπόν; Ένα τριήμερο σε ένα καινούργιο μέρος ή απόδραση στο εξοχικό της κολλητής; Ότι κι αν επιλέξετε, δώστε μια ευκαιρία σε εσάς και στις φίλες σας να μοιραστείτε μια νέα εμπειρία και να ανανεώσετε την σχέση σας, μιας και αυτό μπορεί να μην ήταν δυνατό το προηγούμενο διάστημα.  Τι είναι αυτό που σας έχει λείψει;

Πρωινός καφές

Πάντα οι συζητήσεις με συνοδεία τον πρωινό καφέ έχουν την γοητεία τους. Τι είναι αυτό που μας αρέσει πιο πολύ; Να μιλάμε όλες μαζί και να σταματάμε απότομα όταν ένα μυστικό αποκαλύπτεται; Να μοιραζόμαστε τα μελλοντικά μας σχέδια και να φανταζόμαστε τι πρόκειται να συμβεί. Το πιο σημαντικό είναι πως είναι εκεί, να ακούσουν τα πάντα ακόμη και αν μας διακόπτουν ή διαφωνούμε συνεχώς. Αυτές οι ώρες είναι μοναδικές και για αυτό τις αποζητούμε.

Μηδέν Πρόγραμμα

Η αλήθεια είναι πως οι συζητήσεις μπορούν να διαρκέσουν ώρες… Αυτό που είναι εντελώς χαλαρωτικό, είναι πως δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόγραμμα και όλα γίνονται με γνώμονα την διάθεση. Μια βουτιά στην θάλασσα ή μια εξερεύνηση στην αγορά, μπορεί να είναι εξίσου απολαυστικές, χωρίς προβληματισμό. Βέβαια, χρειάζεται να σημειωθεί πως αυτό μπορεί να οδηγεί και σε καβγάδες πολλές φορές, όταν δεν είναι όλες συγχρονισμένες στο ίδιο mood.

Μην ξεχνάτε…

….πως οι αναμνήσεις από όλες αυτές τις διακοπές, εδραιώνουν τις σχέσεις στον χρόνο. Αδιαμφισβήτητα όλες οι φωτογραφίες και τα βιντεάκια που τραβάτε, θα σας υπενθυμίσουν τα χρόνια που πέρασαν, ακόμη και αν αλλάξετε τρόπο ζωής ή αποκτήσετε οικογένειες, θα μένουν χαραγμένα στην μνήμη σας. Με αφορμή ένα weekend ή μια ολόκληρη εβδομάδα, μπείτε στην διαδικασία να τις ξανασυναντήσετε χωρίς αναβολή. Το καλοκαίρι είναι εδώ για να ξανασμίξετε σε κάποια εκδρομή.

Do things that make you happy…

Photo credits: pexels.com/@elletakesphotos

You may also like