#DivineYou : Το νέο πρόγραμμα spa στο Divani Apollon Palace & Thalasso

Το Divani Athens Spa & Thalasso, βρίσκει τον απόλυτο εκφραστή της φιλοσοφίας του στα καινοτόμα προγράμματα #DivineYou και προσφέρει τις λύσεις στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου μέσα από την συνολική αντιμετώπιση του στόχου που επιθυμεί να κατακτήσει.

#DivineYou: Βγάλτε προς τα έξω τον πιο όμορφο εαυτό σας
Με βάση την μοναδική τοποθεσία του Divani Apollon Palace & Thalasso δίπλα στη θάλασσα του Σαρωνικού, η εξειδικευμένη ομάδα του υπερσύγχρονου κέντρου ευεξίας του ξενοδοχείου, εμπνεύστηκε και δημιούργησε τα προγράμματα #DivineYou. Μελετώντας τον μοντέρνο τρόπο ζωής, προέκυψε η ανάγκη για πλήρως εξατομικευμένα προγράμματα που βοηθούν τον επισκέπτη να δει τον εαυτό του και τις συνήθειές του μέσα από ένα άλλο πρίσμα. Ανάλογα με τον στόχο του, είτε αφορά σε αποτοξίνωση, απώλεια βάρους, απομάκρυνση του στρες ή αναζωογόνηση, η προσέγγιση βρίσκεται στη συνολική αντιμετώπιση του προβλήματος. Τα προγράμματα #DivineYou έχουν διαμορφωθεί έτσι ώστε να συμπεριλαμβάνουν tailor made διατροφικά προγράμματα, σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους, training sessions και spa θεραπείες,  με ειδικά πακέτα ανάλογα με τις ανάγκες του επισκέπτη. Η επιστημονική γνώση από το έμπειρο προσωπικό, δίνει αξία στη μοναδικότητα του κάθε επισκέπτη και τον βοηθά να κατακτήσει τον στόχο του υιοθετώντας ένα υγιεινό τρόπο ζωής και αντανακλώντας τον προς τα έξω.

Η διατροφή δεν ήταν ποτέ τόσο νόστιμη
Θέτοντας σε προτεραιότητα τον παράγοντα της ισορροπημένης και σωστής διατροφής, το Divani Athens Spa & Thalasso πρωτοπορεί, φέρνοντας σε συνεργασία τον διατροφολόγο και τον σεφ του ξενοδοχείου. Με απόλυτο στόχο την απώλεια βάρους με υγιεινό τρόπο και χωρίς να στερείται ο επισκέπτης σε γεύση και ποιότητα, το εξατομικευμένο διατροφικό πρόγραμμα συνδυάζει την επιστημονική τεχνογνωσία του διατροφολόγου και την γαστρονομική υπεροχή του σεφ του ξενοδοχείου. Οι πιο πρόσφατες τάσεις στην υγιεινή διατροφή και η στροφή προς μια καλύτερη ποιότητα ζωής συναντούν την εξέλιξη στην γαστρονομία με μοναδικό σκοπό την αλλαγή των διατροφικών συνηθειών με τον πιο γευστικό τρόπο.

Κατακτώντας την πιο fit πλευρά σας με άρτιο τεχνολογικά εξοπλισμό
Πάντα πιστοί στη φιλοσοφία ενός ολοκληρωμένου προγράμματος για την κατάκτηση ενός ανάλαφρου εαυτού μακριά από το στρες και την τοξική καθημερινότητα, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας για γρήγορα και άμεσα αποτελέσματα.

Το Divani Athens Spa & Thalasso με την πιστοποίηση και την εγγύηση της Symmetria, μια από τις καλύτερες κλινικές ομορφιάς στην Ευρώπη, διαθέτει τις επιστημονικές μεθόδους HYPOXI, VACUNAUT, VELASHAPE, XERO-Lipo & LPG, που με ταχύτητα και ασφάλεια έχουν ως αποτέλεσμα την υγιεινή απώλεια λίπους.  Οι συγκεκριμένες μέθοδοι, επιτυγχάνουν απώλεια πόντων τοπικά, λείανση της όψης του φλοιού πορτοκαλιού και βελτίωση της υφής του δέρματος.

Αποφορτιστείτε σε χρόνο μηδέν
Η στρεσογόνος καθημερινότητα όλων μας, αποτελεί εμπόδιο στην γρήγορη και ομαλή απώλεια βάρους. Τα προγράμματα #DivineYou δίνουν την λύση στον επισκέπτη που θέλει να χαλαρώσει γρήγορα και αποτελεσματικά, ενισχύοντας τον μεταβολισμό του &διευκολύνοντας με αυτό τον τρόπο την απώλεια κιλών.

Ένας πολυδιάστατος συνδυασμός θεραπειών spa, διατροφής, training sessions, επισκέψεων στην πισίνα θαλασσοθεραπείας &μαθημάτων Yoga, που εφαρμόζονται στα ειδικά προγράμματα #DivineYou, λειτουργούν άμεσα και συνεργατικά στον οργανισμό προσφέροντάς του σωματική αλλά και ψυχική ανάταση.

You may also like