Era, ο παράδεισος των αποξηραμένων φρούτων…από τον Αντώνη Κρασσά

Από την πρώτη στιγμή που άνοιξε στη γειτονιά μας, το αγαπήσαμε οικογενειακώς… Μικροί και μεγάλοι βρίσκουμε όσα έχουμε ανάγκη για να γλυκαθούμε, αλλά και για να προσθέσουμε αυτό το κάτι παραπάνω στην διατροφή μας. Πλέον τα μικρά καθημερινά στο lunch box τους έχουν αποξηραμένα φρούτα (και χωρίς ζάχαρη), αλλά και για το πρωινό ή για τις μπάρες δημητριακών που φτιάχνουμε, έχουμε τα απαραίτητα υλικά μας, όπως η βρώμη!

«Λίγες λέξεις αρκούν για να περιγράψουν τη φιλοσοφία που κρύβεται πίσω από το τελευταίο εγχείρημα του επιχειρηματία Αντώνη Κρασσά, πρώην συνιδιοκτήτη των ζαχαροπλαστείων Fresh. Βασισμένος στην πλούσια προϋπηρεσία του, σήμερα επεκτείνει τη δραστηριότητά του εν μέσω κρίσης σε νέες κατηγορίες προïόντων εγκαινιἀζοντας ένα ακόμα πρωτοποριακό και καινοτόμο concept, τα καταστήματα “Era”.

Τα καταστήματα Era δημιουργήθηκαν με στόχο να χαρίσουν στον κόσμο την εμπειρία να ανακαλύψει εκ νἐου τις μικρές καθημερινές απολαύσεις που αποτελούν τον ορισμό του “Ευ Ζην”. Τα καταστήματα Era, που βρίσκονται στο Ψυχικό και στο Κολωνάκι και εδώ και λίγο καιρό και στη Γλυφάδα, ιδρύθηκαν πάνω σε γερά θεμέλια που αποβλέπουν στην απόλαυση μέσα από την απλότητα και την προσιτότητα, δίχως αυτἠ να στερείται υψηλής ποιότητας.

Στους ἐντονους ρυθμούς της σὐγχρονης ζωής, τα Era μας προσφέρουν την ευκαιρία να φροντίζουμε αγνά τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας, δωρίζοντάς τους αγαθά ωφέλιμα, τόσο για το μυαλό όσο και για το σώμα. Παράλληλα προσφέρουν εκλεκτή ποικιλία από ξηρούς καρπούς, βότανα και μπαχαρικά που προἐρχονται από τους καλύτερους προμηθευτές της Ελλάδας και του κόσμου. Πλἀι στα γνωστά ‘’nuts, herbs&spices’’, οι κατηγορίες των προïόντων έχουν διευρυνθεί με εκλεκτά κρασιά, αποστάγματα, ροφήματα και χειροποίητες σοκολάτες.

Τα Era διακρίνονται για τα φρέσκα υλικά – δώρα της φύσης, μοναδικά σε γεύση και θρεπτική αξία. Περνώντας το κατώφλι ενός καταστήματος Era όλες οι αισθήσεις διεγείρονται σε μία πανδαισία χρωμάτων, αρωμάτων και γεύσεων. Με κάθε επίσκεψη ανακαλύπτει κανείς την ιστορία, την προέλευση και τους αμέτρητους συνδυασμούς και χρήσεις των προïόντων σε καθημερινές καθώς και ιδιαίτερες συνταγές.

Η υψηλή αισθητική των Era αναδεικνύεται από τις εξαιρετικές συσκευασίες των προïόντων: ξύλινα κιβώτια, πρωτότυπα τσουβάλια και γυάλινες καμπάνες, όλα εμπνευσμένα από τη γη, δίνουν έναν αέρα απολύτως μοναδικό, δημιουργὠντας στον επισκέπτη μια πρωτὀγνωρη αἰσθηση.

Γενικά η οικογένεια Κρασσά με τα Era ή τα Fresh, μάς έχει κάνει “μεγάλη ζημιά”!

Καταστήματα Era

Ν. Ψυχικό : Ομήρου 2, Τηλ. +30 211 4076506
Κολωνάκι :  Πατρ. Ιωακείμ 1, Τηλ. + 30 211 4112832
Γλυφάδα : Λαοδίκης 33-35, 213 0001655
Eshop : www.eranuts.com   

You may also like