ΥΛΙΚΑ:
1 πακέτο φετουτσίνι
 1/2 κ.γλ. αλάτι
 1 κ. σ. ελαιόλαδο
 3 κ. σ. ψιλοκομμένο σκόρδο χοντροκομμένο
 1 αποφλοιωμένη ντομάτα
 200 γραμ. τυρί κρέμα χωρίς λιπαρά
 1/4 κ. γλ. κόκκινο πιπέρι
 1/4 φλ.μικρά φρέσκα φύλλα βασιλικού
 100 γραμ. τριμμένο τυρί παρμεζάνα
  
 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
  Βράστε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και βάλτε λίγο ελαιόλαδο, ανάλογα με τις οδηγίες της συσκευασίας, μέχρι να είναι σχεδόν al dente. Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά, διατηρώντας 1 φλιτζάνι από το βρασμένο νερό των ζυμαρικών.
Βράστε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και βάλτε λίγο ελαιόλαδο, ανάλογα με τις οδηγίες της συσκευασίας, μέχρι να είναι σχεδόν al dente. Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά, διατηρώντας 1 φλιτζάνι από το βρασμένο νερό των ζυμαρικών.
  
 Ζεσταίνετε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά. Προσθέστε λάδι στη συνέχεια το σκόρδο και μαγειρεύετε για 2 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Ανακατέψτε το υπόλοιπο 1/4 κ. γλ.αλάτι και τις ντομάτεςκι αφήστε τα για 3 λεπτά. Προσθέστε τνερό από τα ζυμαρικά και αφήνετε να πάρουν βράση. Ανακατέψτε το τυρί κρέμα και ανακατεύετε μέχρι να γίνει ομοιόμορφο. Προσθέστε τα ζυμαρικά και κόκκινο πιπέρι και μαγειρευετε για επιπλέον 3 λεπτά …
  
 Σερβίρετε προσθέτοντας λίγο βασιλικό σε κάθε πιάτο για γαρνίρισμα, όπως και την παρμεζάνα! 
